Scandal în showbiz! Raluca Podea a ajuns la Poliție cu rudele tatălui decedat! „Mi-au blocat intrarea cu lumânarea”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Scandalul pe moștenire dintre Raluca Podea și rudele tatălui ei decedat e în toi. Vedeta a ajuns, mai nou, la Poliție. I-a făcut unchiului său plângere penală, pentru că nu o mai lasă să intre în casa în care a locuit tatăl său.

Raluca Podea trăiește un coșmar care nu se mai termină de când tatăl său s-a stins din viață, răpus de cancer. Blonda se află, momentan, în proces pentru moștenire cu unchiul său, fratele defunctului. Acesta revendică locuința în care a stat tatăl vedetei și vrea să o lase pe blondă fără moștenire.

Raluca Podea: „L-au amendat! Mi-au sigilat clanța cu smoală să nu pot intra în casă!”

Vedeta a tot încercat să încheie conflictul cu rudele defunctului pe cale amiabilă, dar a ajuns până la urmă, chiar zilele trecute, la Poliție.

Raluca a făcut o plângere la secția de poliție, după ce unchiul ei continuă să-i blocheze accesul în locuința tatălui său.

Am decis să merg la Poliție pentru că m-am săturat de răul pe care tot încearcă să mi-l facă prin diferite metode. Au schimbat încuietoarea la ușă. De fapt, nu au schimbat ei, l-au pus pe un domn din sat.

Acel domn are antecendente penale și ei îl pun, de fiecare dată, să schimbe încuietoarea la ușa de la intrare, îl pun să-mi blocheze poarta ca să nu pot să intru.

Ultima dată, am schimbat eu lacătele și mi-au pus smoală sau picătură de lumânare și nu am mai putut să intru să-mi deschid casa. Așa că am preferat ca lucrurile astea să le fac pe cale legală și să merg direct la Poliție. Am făcut bine pentru că i s-a pus în vedere și a fost și amendat.

De aici înainte, aștept să văd dacă o să mai intre el. Eu nu aveam nici o problemă dacă el era un om de bună credință, dar să vii să faci rău, nu înțeleg de ce! Eu nu i-am făcut niciodată rău omului ăstuia!”, a declarat blonda, în exclusivitate pentru Clcik!

Amenințată cu interlopii!

Raluca Podea (34 de ani) și-a pierdut tatăl anul trecut, pe 8 mai, atunci când părintele său, pe care l-a îngrijit până în ultima clipă de viață, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancerul.

Blondina și unchiul său își revednică acum, în instanță, împărțirea unei curți în care sunt, de fapt, construite două case. Una dintre construcții ar aparține fratelui tatălui Ralucăi Podea, care acum ar vrea totul, inclusiv casa în care a locuit tatăl Ralucăi.

Vedeta i-a promis tatălui ei, pe patul de moarte, că nu va ceda în ruptul capului această moștenire și că nici nu va vinde casa.

Am fost amenințată cu interlopi, terorizată, mi-au schimbat și blocat ușa la poartă, la casă. Nu m-au lasat să intru în curte!

Dar, eu nu mă sperii așa ușor! Suntem în proces! Tot ce vreau e să mă lase în pace. Dacă tatăl meu trăia, nu aveau tupeul acesta!”, a mai declarat Raluca Podea, pentru Click!

Cine este Raluca Podea?

Raluca Podea are 34 de ani și a debutat în show-biz ca model la rubrica „Fata de la pagina 5”. Blonda s-a căsătorit când avea doar 21 de ani și are un băiat cu fostul ei soț, Gabi Podea.

Cei doi au divorțat,, iar în prezent bărbatul se află într-o relație cu solista trupei Sweet Kiss, Irina Pavlenco.

Raluca Podea a participat și la mai multe concursuri de gătit, precum „Masterchef” (de la Pro TV) și „Chefi la cuțite” (de la Antena 1).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net