Raluca Podea, amenințată cu interlopii! E în scandal cu unchiul ei pentru moștenire! „Am fost terorizată!”

#Exclusiv Click!

Raluca Podea trăiește un coșmar de când tatăl său s-a stins din viață. Blonda este în plin proces pentru moștenire cu unchiul său, fratele defunctului. Acesta revendică locuința în care a stat tatăl vedetei și vrea să o lase pe blondă fără moștenire. Podea acuză că a fost terorizată și chiar amenințată cu interlopi de către rudele defunctului.

Raluca Podea (34 de ani) și-a pierdut tatăl anul trecut, pe 8 mai, atunci când părintele său , pe care l-a îngrijit până în ultima clipă de viață, a pierdut lupta cu cancerul. Nici nu a trecut bine de durerea provocată de decesul părintelui său, că s-a trezit târâtă într-un război, pe viață și pe moarte, cu rudele părintelui ei pentru moștenire.

Scandalul pentru avere a început chiar după înmormântarea tatălui său. Raluca și unchiul său își revednică acum, în instanță, împărțirea unei curți în care sunt construite două case.

Una dintre construcții ar aparține fratelui tatălui Ralucăi Podea, care acum ar vrea totul, inclusiv casa tatălui Ralucăi. Blonda i-a promis, însă, tatălui ei, pe patul de moarte, că nu va ceda această moștenire și că nu va vinde casa.

Raluca Pentru se judeca in instanță cu unchiul ei 

Raluca s-a trezit, mai nou, că nici mai este primită în casa tatălui său. Mai mult, blonda acuză că a ajuns să fie amenințată cu interlopi.

Am fost amenințată cu interlopi, terorizată, mi-au schimbat și blocat ușa la poartă, la casă. Nu m-au lasat să intru în curte!

Dar, eu nu mă sperii așa ușor! Suntem în proces! Tot ce vreau e să mă lase în pace. Dacă tatăl meu trăia, nu aveau tupeul acesta!”, a declarat Raluca Podea, pentru Click!

Raluca Podea are 34 de ani și a debutat în showbiz în postura de model la rubrica „Fata de la pagina 5”. Blonda are un trecut amoros tumultuos. S-a căsătorit pe vremea când avea doar 21 de ani și are un băiat cu fostul ei soț, Gabi Podea.

Cei doi au divorțat, însă, iar în prezent bărbatul se află într-o relație cu solista trupei Sweet Kiss, Irina Pavlenco.

Raluca a avut o relație cu năbădăi și cu Florin Pastramă, care a luat, însă, sfârșit atunci când acesta a participat la emisunea „Ferma” ( de la Pro TV) și a cunoscut-o pe actuala lui soție, Brigitte. 

Raluca Podea a participat și la mai multe concursuri de gătit, precum Masterchef (de la Pro TV) și Chefi la cuțite (de la Antena 1), fiind o foarte bună bucătăreasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net