Imaginile care au emoționat întreaga Românie. Bunicuța cu căruciorul de flori din Craiova care de-abia merge, dar muncește pentru un bănuț de pâine

Sunt imaginile care au impresionat întreaga țară! O bunicuță în vârstă de 80 de ani muncește din greu prin Craiova, în ciuda vârstei înaintate pe care o are! Ea vinde flori trecătorilor, iar un videoclip postat pe TikTok, în care apare bătrâna, a devenit extrem de popular printre internauții români!

Din păcate, cu toții putem resimți faptul că viața în țara noastră devine din ce în ce mai scumpă, iar cheltuielile, indiferent de cât de mult încercăm să economisim, sunt tot mai greu de susținut, de la lună la lună. Iar printre cei mai afectați de această situație tragică sunt bătrânii, care chiar și la vârste înaintate sunt nevoiți să muncească din greu, pentru a supraviețui.

Bătrâna care muncește chiar și la 80 de ani este singură, iar pentru a mai uita de toate problemele din viața ei a ales să vândă flori, chiar dacă munca este extenuantă. Zeci de români au comentat la postarea de pe TikTok, impresionați de povestea de viață a bătrânei.

Vinde flori chiar și la 80 de ani

„Dacă sunteți din Craiova nu ezitați să treceți pe la bunicuța cu flori.

Zilele trecute am intrat în vorbă cu dânsa, mi-a povestit fragmente din viața ei... este singură și ca să mai uite de suferință și probleme, chiar și la 80 de ani muncește din greu. O vedeți zilnic în această perioadă în zona centrului.

Luați câteva fori, ascultați-o măcar câteva minute și poate o să priviți viața cu alți ochi.

Avem așa de multe de învățat de la cei bătrâni... societatea tinde să-i înlăture, însă eu îi văd comori neprețuite. Numai privind-o îți dă deja o lecție de viață!”, scrie în postarea de pe TikTok, care a impresionat internauții din țara noastră.

Internauții au lăsat o mulțime de urări de bine pentru bătrână, iar cei care sunt din Craiova, ori urmează să ajungă acolo în perioada următoare, au promis că vor cumpăra flori de la ea, dacă se vor întâlni pe stradă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net