Obiectul pe care nu trebuie să îl avem în casă. Ne aduce ghinion și singurătate

Sunt obiecte pe care mulți dintre noi le avem prin casă. Sunt, fără doar și poate, ornamente frumoase, iar mai ales pentru cei dintre noi care avem o pasiune pentru mare, probabil că aceste obiecte sunt alegerea perfectă, pentru a ne decora camerele. Este vorba despre cochiilile de scoică, ori ale melcilor de mare. Iar potrivit Feng Shui, acestea nu sunt deloc ideale pentru casele noastre!

Feng Shui ne spune să nu ținem aceste obiecte în casă / foto: IStock
Feng Shui ne spune să nu ținem aceste obiecte în casă / foto: IStock

Indiferent dacă avem, sau nu, o apreciere specială pentru mare, probabil că mulți dintre noi vom putea fi de acord că aceste obiecte sunt foarte frumoase și sunt o alegere inspirată, pentru a ne decora camerele din casă. Cu toate acestea, cochiliile de scoică, ori ale melcilor de mare, pot să ne influențeze în mod negativ, cel puțin potrivit tradițiilor Feng Shui!

Mai ales de-a lungul verii, după ce ne întoarcem din vacanța de vară, vom aduce acasă diferite cochilii, găsite pe plajă, ori cumpărate din diverse magazine de suveniruri. Cu toate acestea, potrivit informațiilor de la terra.com, Feng Shui, antica tradiție chineză, ne spune că acest lucru poate avea consecințe nebănuite.  

Ce spune Feng Shui despre aceste obiecte ornamentale

Mai precis, aceste obiecte, indiferent de cât de frumoase sunt, sunt asociate cu diferite energii negative, în tradiția chineză Feng Shui. Se spune, conform superstițiilor, că aceste cochilii se numără printre obiectele care atrag energia negativă și o stochează, iar, pe măsură ce trece timpul, aceste obiecte pot începe să atragă ghinionul și singurătatea în casa noastră. Tradiția Feng Shui ne spune să nu ținem aceste obiecte în interiorul casei noastre.

Cum există nenumărate obiecte care ne pot aduce noroc, există și unele care au efectul opus. În această tradiție din China se spune că banalele cochilii simbolizează moartea și stagnarea, odată ce sunt desprinse din mediul lor natural și aduse în casă. Din acest motiv se spune că ele pot influența negativ energia din casă, așa că suntem sfătuiți să nu le aducem cu noi din vacanțe, chair dacă arată atât de frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net