Incendiu la o locomotivă. Sute de persoane s-au autoevacuat

Astăzi, 29 mai, un incendiu a izbucnit la o locomotivă. Acest incident a avut loc pe traseul Tecuci-Iași. Din fericire, pompierii de la ISU Iași au intervenit rapid și au stins focul. În plus, nu au fost victime. Toți călătorii, în jur de 200, au reușit să se s-au autoevacueze din tren.

Un incendiu a izbucnit, astăzi, la o locomotivă. Foto: Click.
Un incendiu a izbucnit, astăzi, la o locomotivă. Foto: Click.

200 de persoane s-au autoevacuat din tren

Reprezentanții ISU Iași au anunțat că o locomotivă a luat foc și că, sute de călători s-au autoevacuat din tren.Incendiu produs la o locomotivă în loc. Scânteia, trenul Tecuci – Iași (R63111), aproximativ 200 de persoane s-au autoevacuat din tren. Locomotiva (Diesel) este decuplată de la garnitură”, au informat reprezentanții ISU Iași, printr-un comunicat de presă dat publicității.

La locul intervenției se deplasează Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu 2 ASAS, EPA Det. 2, EPA Det. 1 Iasi”, conform informațiilor din comunicatul de presă.

Incidente feroviare din ce în ce mai dese

Incidentele feroviare au devenit din ce în ce mai dese. Chiar luna aceasta, a mai avut loc un alt accident. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce două locomotive s-au ciocnit, între localităţile Toporu şi Chiriacu din judeţul Giurgiu. Accidentul s-a petrecut pe linia 103, la aproximativ 25 km de Giurgiu și 40 km de Videle. Traficul pentru trenurile de călători a fost blocat. În urm anchetei a reieșit că, unul dintre mecanici consumase alcool.

La acel moment, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a reacționat în cazul accidentului feroviar din județul Giurgiu, unde două locomotive s-au ciocnit, unul dintre mecanici fiind băut: „Și ce să fac, să mă duc eu ca ministru să pun fiola la fiecare mecanic?”.  

Mecanic și șef de tren, beți

De asemenea, atunci când a avut loc acest incident, Autoritatea de Siguranță Feroviară Română (ASFR) a „tras pe dreapta” toate trenurile companiei United Railways, cea la care lucrează mecanicul care s-a urcat beat în locomotivă. Și șeful de tren era băut, dar acesta din urmă a refuzat să fie testat, fiind dus la spital pentru prelevarea de probe biologice.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net