Incendiu puternic în Slatina. O clădire a ars complet, 9 mașini au fost avariate

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de duminică spre luni în Slatina. Pompierii s-au luptat timp îndelungat cu flăcările scăpate de sub control care au provocat importante pagube materiale. 

O clădire a ars complet în incendiul din Slatina Sursă foto: Adevărul
O clădire a ars complet în incendiul din Slatina Sursă foto: Adevărul

Incendiul a izbuncit la o clădire dezafectată aflată pe strada Pitești. După ce au fost solicitați pentru a interveni, Pompierii Detașamentului Slatina s-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervențiile la înălțime, o autospecială destinată descarcerării, dar și un echipaj SMURD.

Clădirea, cu o suprafață totală de peste 120 de metri pătrați, a ars generalizat, iar mai multe autotursime parcate în apropierea ei au fost afectate de căldura degajată de incendiu. 

Pentru lichidarea incendiului, echipajul de pompieri a acționat timp de trei ore. Clădirea de la care a pornit incendiul a ars în totalitate, iar nouă mașini au fost avariate. 

Potrivit primelor informații, cauza probabilă a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații închise și neaerisite. În cauză a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cauza exactă care a produs incendiu, dar și cine îi va despăgubi pe proprietarii autoturismelor avariate. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net