Incident aviatic grav în Brașov! Pilotul unui avion a murit, după ce aeronava s-a prăbușit

O tragedie fără margini s-a petrecut în județul Brașov, unde un avion s-a prăbușit în apropiere de localitățile Râșnov și Tohan. Încă nu sunt cunoscute detaliile care au dus la prăbușirea aeronavei ultraușoare, însă, din păcate, pilotul acesteia a decedat. În ciuda intervenției prompte a autorităților, medicii nu au putut decât să constate decesul.

Pilotul a decedat în urma accidentului / captură: Antena 3 CNN
Pilotul a decedat în urma accidentului / captură: Antena 3 CNN

O tragedie de proporții s-a petrecut chiar astăzi, în județul Brașov! Un avion ultraușor s-a părbușit, impactul cu solul având loc undeva între localitățile Râșnov și Tohan. La acest moment, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, nu este încă clar ce a dus la teribilul accident aviatic, însă ce se poate spune este că pilotul aeronavei și-a pierdut viața. În ciuda intervenției rapide a autorităților, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, în afară de a constata decesul.

La locul unde s-a prăbușit avionul au ajuns imediat elicopterul SMURD, 2 autospeciale de stingere, o ambulanță SAJ, un echipaj de la SMURD, cât și un echipaj de descarcerare. Echipajele de intervenția au făcut tot ce a fost în puterile lor pentru a salva viața pilotului, însă acesta nu a mai putut fi salvat. Pilotul avea vârsta de 66 de ani, iar potrivit sursei, peste doar 2 zile, el ar fi urmat să împlinească 67 de ani. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat.

Accident aviatic în Brașov, pilotul a decedat

La acest moment, nu există informații despre ce a dus la această tragedie, însă autoritățile urmează să demareze o anchetă pentru a afla ce a condus la acest final dramatic pentru bărbatul în vârstă de 66 de ani. Din păcate, acesta nu este singurul incident aviatic din ultima perioadă.

Pe data de 18 mai, un avion Ikarus C42 a aterizat forțat pe un câmp din Sinești, dar, din fericire, nimeni atunci nu a fost rănit. Se pare că problema ar fi fost lipsa de combustibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net