Incident șocant la Brăila: un adolescent și-a atacat vecinul de 53 de ani!

Luni seară, în orașul Brăila, poliția a fost chemată de urgență la un bar situat la parterul unui bloc, după ce un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost atacat cu un baston telescopic chiar de către vecinul său în vârstă de doar 17 ani! Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ancheta poliției este încă în desfășurare. / foto: freepik.com
Ancheta poliției este încă în desfășurare. / foto: freepik.com

Alertați, luni seară, în jurul orei 20:00, chiar de către soția victimei, poliția, alături de o ambulanță, au sosit de urgență la un bar situat la parterul unui bloc de pe strada 1 Decembrie 1918, din Brăila. În acel loc, conform obiectivbr.ro, întâlnirea dintre doi vecini a luat o turnură cu totul neașteptată, unul dintre bărbați având nevoie de îngrijiri medicale.

Părea o seară ca oricare alta la barul din Brăila. Nimeni nu și-ar fi imaginat că cei doi vecini pot ajunge la un asemenea conflict, având în vedere diferența de vârstă dintre cei doi. Însă, se pare că între aceștia există deja o relație tensionată, iar când s-au întâlnit la bar, adolescentul, în vârstă de doar 17 ani, a transformat seara într-una violentă.

Poliția a început cercetările 

După sosirea la fața locului a echipajelor de poliție, autoritățile au constatat că cel bănuit de agresiune dispăruse de la fața locului, iar bărbatul atacat, care prezenta răni în zona capului, avea nevoie de asistență medicală. Ulterior, acesta a fost preluat de o ambulanță și dus la spital pentru a primi ajutor specializat.

Potrivit polițiștilor, agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict deja existent între cei doi vecini, iar adolescentul de doar 17 ani ar fi scos un baston telescopic pentru a-l ataca pe vecinul său, în vârstă de 53 de ani.

Tânărul suspect a fost găsit de către polițiști și a fost dus la secția de poliție pentru audieri. Conform sursei citate anterior, investigația continuă, adolescentului fiindu-i deschis un dosar penal, sub acuzația de lovire și port, fără drept, de obiecte periculoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net