Incident terifiant pe străzile din Bușteni! Un bărbat a dat peste o ursoaică și puii acesteia. VIDEO

Un bărbat din țara noastră a avut parte de o întâlnire complet neașteptată, care l-a lăsat imediat imediat fără cuvinte. Incidentul s-a petrecut pe stărzile din Bușteni, în timp ce bărbatul își plimba câinele.

Un incident de-a dreptul neașteptat a avut loc în țara noastră, pe străzile din Bușteni. În timp își plimba câinele, un bărbat s-a întâlnit cu o ursoaică și cu cei doi pui ai acesteia! Evenimentul extrem de periculos a fost surprins chiar de către bărbat, iar în imagini poate fi văzut cum ursoaica se îndreaptă în fugă către bărbat.

Din fericire, acesta a scăpa nevătămat, fiind apărat chiar de către câinele său. Nu cu mult timp în urmă, un alt animal sălbatic a mai fost surprins în zona stațiunii Bușteni, potrivit adevarul.ro.

Incidentul s-a petrecut pe străzile din Bușteni

Acest incident șocant, ce se putea finaliza printr-o tragedie, vine la scurt timp după un alt incident ce a avut în prim-plan un animal sălbatic, în stațiunea Bușteni. Atunci, un urs ce ținea în gură o pungă alerga pe străzi, iar în urma sa se afla o autospecială de jandarmi. Autoritățile încercau să conducă animalul sălbatic către pădure.

Din păcate, tot recent, un incident în care a fost implicat un alt animal sălbatic s-a soldat cu o tragedie fără margini. Pe data de 9 iulie, o turistă în vârstă de numai 19 ani a fost atacată de către un urs în timp ce se afla pe un traseu montan din apropiere de stațiunea Bușteni, din județul Prahova.

Ce trebuie să facem dacă ne întâlnim cu un urs

Tânăra se afla pe poteca Jepii Mici, alături de prietenul ei, atunci când a fost atacată de urs. Animalul a atacat-o pe turistă și a tras-o într-o prăpastie. Prietenul tinerei a alertat imediat autoritățile, însă, din păcate, victima a fost ucisă de urs.

Dacă întâlnim un urs, specialiștii ne sfătuiesc să facem pași lenți în spate, fără a ne întoarce spatele la animal. De asemenea, trebuie să evităm contactul vizual și să vorbim cu o voce calmă și fermă, pentru a ne face prezența cunoscută. De asemenea, nu trebuie să lăsăm în urmă mâncare, ori resturi prin zona de camping.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 1 FOTO Tudor Neacșu jpg
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net