Incredibil! Un ieșean a murit în parcarea unui supermarket și toată lumea a trecut pe lângă el timp de două ore

Incredbil ce se poate întâmpla în plină zi, în parcarea imensă a unui centru comercial din Iași! Unui bărbat i s-a făcut rău, a căzut și așa a rămas preț de două ore, până când cineva a anunțat la 112. 

ambulanta
Trecătorii au sunat la 112 după două ore FOTO: Arhivă

Întâmplarea tragic s-a petrecut marți, în parcarea din fața supermarketului Kaufland din cartierul Podu de Piatră. Un ieșean în vârstă de 53 de ani a zăcut timp de două ore, fără ca cineva să se oprească lângă el să vadă ce s-a întâmplat.

Oamenii treceau nepăsători, crezând că este vorba despre un om al străzii aflat sub influența băutrilor alcoolice. Totuși, un trecător s-a oprit să vadă ce se întâmplă și atunci a văzut că este inconștient și necooperant. Acesta a sunat imediat la 112 și un echipaj SAJ a ajuns la fața locului. 

Oamenii au crezut că e un om al străzii băut 

Echipajul medical a constatat că bărbatul nu mai prezenta semne compatibile cu viața și au declarat decesul și a precizat că moartea bărbatului survenise cu aproximativ două ore înainte. Deși martorii care au sunat la 112 credeau că bărbatul este un om al străzii, anchetatorii au spus că persoana decedată este un ieșean în vârstă de 53 de ani, care locuiește în zona Nicolina din iași, conform bzi.ro.

În primul rând, este uman să se oprească, să se apropie de persoană și să se asigure că totul este bine, iar dacă nu, să sune în cel mai scurt timp la numărul unic de urgență 112. Un astfel de gest simplu și uman poate salva viața unei persoane”, a spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Trupul neînsuflețit a fost depus la IML Iași, unde se efectuează necropsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Polițiștii ieșeni au deschis dosar penal în acest caz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
1 carmen tanase jpg jpeg
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg