EXCLUSIV El este poștașul care a murit pe stradă

Ultima actualizare:

    Flavius Ștefănescu era un suporter înfocat al echipei de fotbal Rapid
Flavius Ștefănescu era un suporter înfocat al echipei de fotbal Rapid

Moarte suspectă! Un poștaș a decedat ieri în sectorul 6 al Capitalei. Medicii de la SMURD, sosiți la fața locului, au constatat că bărbatul a suferit un infarct. Click! a aflat în exclusivitate că este vorba despre Flavius Ștefănescu, de 47 de ani, care culmea, alerga la maraton.

Bărbatul era suporter înfocat al echipei de fotbal Rapid și lucra poștaș la Oficiul 74 din București. În plus, avea o formă de invidiat. În timpul liber era nelipsit de la maratone, unde alerga zeci de kilometri. Ultimul la care a participat a fost cel organizat pe 1 mai 2018 intitulat Băneasa Run.  Deci, Flavius Ștefănescu era obișnuit să facă teren și nu părea să aibă probleme de sănătate. Mai ales că examenul pentru medicina muncii îl trecuse cu brio.

”Bărbatul nu era cunoscut cu probleme de sănătate, iar la controlul medical periodic efectuat în cadrul companiei, în octombrie 2018, acesta a primit aviz medical, fiind apt de muncă. Regretăm pierderea unui membru din familia noastră și suntem alături de apropiații acestuia”, au precizat reprezentanții Poștei Române.

Dar iată, însă, că ieri, 14 ianuarie, în timp ce se afla la serviciu, acestuia i s-a făcut rău pe o stradă din sectorul 6. Potrivit Poliției Capitalei, o femeie a văzut că omul nu se simte bine și a cerut ajutor.

Flavius alerga la maratoane
Flavius alerga la maratoane

Poștașului i s-a făcut rău pe stradă

”Persoana nu a fost victima vreunei agresiuni. Ieri, în jurul orei 16, agenți de siguranță publică din cadrul Secției 25 Poliție au fost sesizați direct de către o femeie, care l-a observat pe angajatul Poștei că se simte rău. Polițiștii au solicitat un echipaj de prim ajutor, care i-a aplicat manevre de resuscitare, rămase însă fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului.Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă (accident de muncă)”, au precizat oamenii legii.

Medicii de la SMURD au constatat că Flavius a suferit un infarct. El avea acasă o soție și un fiu în vârstă de 13 ani.

”Cu regret vă anunțăm că ieri seară ne-a părăsit un mare suporter al Clubului Rapid. Flavius era unul dintre cei mai loiali suporteri, el fiind mereu prezent atât la Sala Rapid cât și în tribunele Giuleștiul. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Ne va fi dor de tine, Flavius!”, au postat pe Facebook cei de la Rapid 24.

Poștașul, Flavius Ștefănescu, împreună cu soția și fiul lor
Poștașul, Flavius Ștefănescu, împreună cu soția și fiul lor

Deși bărbatului i s-a făcut rău pe stradă, nu a fost jefuit de banii pe care-i avea în geantă, astfel că Poșta Română nu a suferit pagube materiale.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net