Lucruri mai puțin știute despre Dan Ursa, marele câștigător „Survivor” 2023. Este căsătorit și are o fiică

Survivor România 2023, sezonul cu numărul patru, a ajuns, aseară, la final. Câştigătorul show-ului din Republica Dominicană este Dan Ursa, din echipa Războinicilor.

Dan Ursa a câștigat cel de-al patrulea sezon „Survivor” / FOTO: captură Pro Tv
Dan Ursa a câștigat cel de-al patrulea sezon „Survivor” / FOTO: captură Pro Tv

Războinicul Dan Ursa a câştigat premiul de 100.000 de euro. În ultima fază a competiţiei, au rămas Dan Ursa şi Andrei Krişan. „Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România.

Darius Dan Ursa a intrat în competiția „Survivor România 2023” încă de la început. El a făcut parte din echipa Războinicilor și a spus, de la început, că își dorește să câștige marele premiu. El a plecat în Republica Dominicană chiar după Anul Nou. Acum, la aproape șase luni în care a stat departe de casă,  se va întoarce acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ce nu se știe despre Dan Ursa, marele câștigător „Survivor”

Dan Ursa a câștigat 100.000 de lei / foto: captură ProTV
Dan Ursa a câștigat 100.000 de lei / foto: captură ProTV

Click! îți prezintă mai multe amănunte, unele mai puțin știute, despre marele câștigător Survivor 2023, Dan Ursa!

Despre Dan Darius Ursa se mai știe că lucrează ca director zonal de vânzări. Dacă aruncăm un ochi pe pagina lui de Instagram, vom observa că marelui câștigător Survivor îi place să călătorească.

Dan Ursa, pasionat de călătorii și sporturi de iarnă

Este pasionat de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni.

A călătorit în Zanzibar, în Tanzania, unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

Dan Ursa este căsătorit cu Corina, femeia de care este alături de ani buni. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și au împreună o fiică superbă. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Dan a mărturisit că cel mai greu va fi să stea despărțit de familie.

„Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, spunea Darius Dan Ursa.

Darius Dan Ursa a avut o mulțime de susținători acasă, în frunte cu soția și fiica sa. De asemenea, și Primăria din Tășnad, orașul său de baștină, a făcut demersuri pentru a mediatiza evoluția finalistului Survivor 2023.

Darius Dan Ursa a fost la un pas de eliminare la „Survivor România 2023”. Acesta a fost propus să plece acasă alături de Kamara, luna trecută, în aprilie, însă a reușit să rămână în concurs.

Dan Ursa a generat o surpriză uriașă la proba cântarului, din martie 2023, de la Survivor România 2023. Este concurentul care a slăbit cel mai mult! A venit cu 116 kg și acum are 99 kg.

Dan Ursa a reușit să-și depășească toate limitele

Dan Ursa a suferit o transformare incredibilă / foto: captură ProTV
Dan Ursa a suferit o transformare incredibilă / foto: captură ProTV

Dan Ursa este din Cluj, are părul brunet, ochii verzi, iar în viața de zi cu zi are o funcție de conducere în vânzări

Înainte de a pleca în jungla Dominicană, concurentul credea că va avea probleme în a se adapta la regimul alimentar din competiție.

„Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!”, a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net