Mama băiatului violat din București a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Doamna directoare nu a sunat poliția”

Ultima actualizare:

Luni, mama unui copil care a fost victima abuzului sexual de două ori din partea colegilor săi la o școală din București a relatat cum a aflat despre aceste agresiuni. 

Mama băiatului violat din București a făcut dezvăluiri cutremurătoare
Mama băiatului violat din București a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Ea a criticat conducerea școlii pentru că nu a contactat Poliția și pentru că i-a reproșat că nu a semnalat imediat violul, ci abia pe 10 iunie, în timpul vacanței.

„În anul 2022 copilul meu a fost abuzat în toaletă școlii. Noi am aflat prea târziu, într-o joi seară am văzut comportamentului copilului, am sunat-o pe psiholoaga copilului. Am aflat totul prin joacă, ne-a povestit cum băiatul s-a dus după școală, înainte de after school, la toaletă și a intrat peste el un băiețel, i-a zis să tacă din gură. Restul vă închipuiți ce s-a făcut.

A doua zi am venit la doamna directoare și i-am zis și dânsa a zis că e data de 10 iunie și că e vacanță și că de ce nu am venit imediat. Noi am aflat după 3 săptămâni după ce s-a întâmplat.

M-am dus la Poliție. Doamna directoare nu a sunat poliția. Noi am sunat poliția de acasă. Doamna directoare când am venit în septembrie să cer o hârtie dacă s-a făcut o anchetă, dânsa mi-a zis că nu s-a făcut o anchetă. Agresorul e clasa a opta. Copilul meu e clasa a doua acum”, a declarat mama copilului agresat.

Elevul, supus pervesiunilor de două ori

Elevul, care frecventa Școala Nicolae Titulescu din București, a fost supus la două incidente de abuz, ambele având loc în incinta băii școlii. Informația cu privire la aceste evenimente a ajuns la Inspectoratul Școlar București abia în dimineața zilei de luni, când școala a înaintat o sesizare oficială. Primul caz de abuz s-a întâmplat în cursul anului 2022, fiind necesară deschiderea unui dosar penal în urma acestuia.

Conform informațiilor provenite de la surse din cadrul poliției, la momentul primei agresiuni, victima avea doar 8 ani. Ulterior, el a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru examinare, iar o plângere a fost înregistrată la secția 4 de Poliție.

Cu toate acestea, dosarul a fost clasat în cele din urmă, deoarece presupusul agresor, care avea 11 ani, era considerat prea tânăr pentru a fi tras la răspundere penală.

Un al doilea incident similar a avut loc în decembrie 2023, când aceeași victimă a fost din nou supusă unui abuz, de această dată din partea unui alt coleg, conform acelorași surse. Acest al doilea incident a generat deschiderea unui nou dosar penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net