Se dezic de el: au vandalizat statuia lui Alves, după condamnarea pentru viol

Ultima actualizare:

O statuie din orașul natal al lui Dani Alves a fost vandalizată și oamenii cer îndepărtarea ei, după ce fostul fotbalist sud-american a fost găsit vinovat pentru viol și condamnat la închisoare.

Statuia lui Dani Alves a fost vandalizată în repetate rânduri (FOTO: X/Twitter)
Statuia lui Dani Alves a fost vandalizată în repetate rânduri (FOTO: X/Twitter)

Statuia din Juazeiro, orașul natal al lui Alves ar putea fi dărâmată, după ce mai multe persoane au protestat în contextul condamnării la închisoare a fostului jucător. Nu mai devreme de toamna anului trecut, statuia a fost, în repetate rânduri, ținta nemulțumirilor, fiind acoperită cu o pungă neagră de gunoi şi lipită cu bandă adezivă, încă înainte de a începe procesul fostului internaţional brazilian.

A mers pe varianta că se afla în stare de ebrietate pentru o pedeapsă mai mică

Reamintim că Alves a fost găsit vinovat de viol joi, 22 februarie, de către Curtea de Justiţie din Catalonia. Faptele pentru care a fost judecat s-au petrecut într-un club din Barcelona, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, iar victima a fost o femeie de 23 de ani. Brazilianul și-a schimbat versiunea de cinci ori, revenind asupra declarațiilor sale, până să recunoască, în cele din urmă, că a întreținut relații sexuale cu femeia. Totuși, Alves a insistat că totul ar fi fost consimțit, însă instanţa a considerat că există suficiente probe pentru a-l condamna pe fostul jucător de la Paris Saint-Germain, una dintre acestea fiind mărturia managerului clubului, care a povestit că femeia a fost văzută fugind din locul respectiv în timp ce plângea și spunând că a fost violată. În timpul procesului său, Alves a punctat faptul că se afla în stare de ebrietate în noaptea de dinaintea Revelionului - informativ, dacă alcoolul era acceptat de judecători drept circumstanţă atenuantă, pedeapsa sa nu putea depăşi şase ani de închisoare. La finalul procesului, acuzarea ceruse nouă ani de închisoare, în timp ce avocaţii reclamantului solicitau 12 ani. În contextul deciziei instanței, de patru ani și jumătate de închisoare, ambele părți au posibilitatea de a face apel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net