Mama lui Vlad Pascu scapă de arestul la domiciliu. Va fi cercetată sub control judiciar

Miruna Pascu, mama lui Vlad, șoferul drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, scapă de arestul la domiciliu. Ea va fi judecată sub control judiciar. Decizia  Curții de Apel Bucureşti  este definitivă.

Miruna Pascu și Vlad Pascu Foto: Inquam Photos
Miruna Pascu și Vlad Pascu Foto: Inquam Photos

Ce a hotărât Curtea de Apel București

Totodată, judecătorii au dispus și revocarea măsurii controlului judiciar în cazul lui Claudiu Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, scrie Digi24.ro. Decizia vine după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată contestaţia procurorilor împotriva unei hotărâri a Tribunalului Bucureşti din 29 noiembrie favorabilă părinţilor lui Vlad Pascu.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu, şi fostul soţ Claudiu Pascu. Ea este acuzată că ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Concret, ea ar fi ameninţat-o pe prietena fiului său că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii. În acelaşi dosar, Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ce declarase Miruna Pascu

 „Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public. Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime, pentru că, consider că eu dacă aș declara ceva, ar fi o împietate față de părinții acelor copii. Consider că aceste lucruri… de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților. Nu am cum să fac declarații. Eu mai am încă un copil și nu am alte declarații”, declarase Miruna Pascu

Mandatul de arestare preventivă pentru Vlad Pascu, prelungit

Mandatul de arestare preventivă pentru Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri, a fost prelungit de Judecătoria Mangalia, dar decizia magistraţilor nu este definitivă.

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai 

În 19 august, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi. Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în 20 august a fost arestat preventiv de Judecătoria Mangalia, pentru 30 de zile. Măsura arestului preventiv a fost prelungită cu încă 30 de zile şi în luna septembrie.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată în luna septembrie pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net