Miruna Pascu rupe tăcerea! A făcut primele declarații după accidentul produs de fiul său: „Am greșit”

Miruna Pascu, mama șoferului drogat Vlad Pascu, cel care a ucis doi tineri în 2 Mai a vorbit pentru prima dată de la tragicul accident. Ce a avut de declarat mama criminalului. 

Miruna Pascu / foto: Click!
Miruna Pascu / foto: Click!

Acum aproximativ o lună de zile Miruna Pascu a fost eliberată din arest și plasată ulterior în arest la domiciliu. Află din rândurile de mai jos mărturisirea Mirunei Pascu. 

Miruna Pascu: „Durerea pe care o simt...”

Recent, mama lui Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată de la accidentul produs de fiul său în Vama Veche. Miruna Pascu a mărturisit că este în stadiul în care nu poate face foarte multe declarații, fiind traumatizată de momentele trăite. 

„Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public. Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime. Eu nu am voie să vorbesc nimic despre dosare. Este o interdicție din partea procurorilor. Consider că aceste lucruri... de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților.", a spus Miruna Pascu, potrivit informațiilor apărute în presă.

Cum a încercat Mihai Pascu să-și salveze fiul de droguri 

După accidentul produs de Vlad Pascu, tătăl lui a vorbit pentru prima dată despre încercările sale de a-l ajuta pe tânăr să nu mai consume droguri. 

„Ăsta a fost doar un dezastru. Este un dezastru al familiei mele, nimeni nu a vrut așa ceva. Noi am venit din Olanda pentru două zile, pentru a merge la stomatolog. Încă regret. Nu mai sunt om. Încerc să am un cumpăt pentru toți ceilalți. Am trei copii în alte locuri. Unul dintre copii a fost alergat, am întotdeauna drone pe lângă casă, nu pot ieși afară la cumpărături. Este un dezastru. Eu consider că am făcut tot ce am putut pentru el. Dacă vrei să ajuți un copil ca și el, nu există centre pentru reabilitarea lui. Nu există specialiști. În starea lui sunt 20% dintre copii.

Este un lucru foarte greu. Efectiv nu au unde se duce. Noi, părinții, căutăm să punem presiune pe copii, nu pe acest flagel care se întâmplă, vizavi de droguri. Ce s-a întâmplat cu drogurile. Ceea ce gândim la vârsta noastră, este diferit de ce gândesc copiii. Părinții se implică, dar nu pot controla. În școli pot avea droguri. Cum noi ne cumpăram gumă, acum se cumpără droguri”, a declarat Mihai Pascu.

image
image
image
image
image
image
bani webp
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net