Mama lui Vlad Pascu rămâne după gratii! Tribunalul Bucureşti a respins cererea de arest la domiciliu

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care aflat sub influența drogurilor a omorât doi tineri în accidentul din 2 Mai, rămâne în arest preventiv. Femeia este acuzată că a șantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Potrivit Tribunalului București, decizia nu este una definitivă.

Mama lui Vlad Pascu rămâne în arest preventiv Foto: INQUAM PHOTOS Octav Ganea
Mama lui Vlad Pascu rămâne în arest preventiv Foto: INQUAM PHOTOS Octav Ganea

Pentru ce fapt este acuzată Miruna Pascu

Miruna Pascu a fost trimisă, recent, în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu și fostul soț Claudiu Pascu. Femeia este acuzată că ar fi șantajat o martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Concret, ea ar fi ameninţat-o pe prietena fiului său că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii. În acelaşi dosar, Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Stenograme dintre Miruna Pascu și Vlad Pascu 

Miruna Pascu a fost interceptată de procurorii DIICOT chiar în timp ce îi dezvăluia strategia fiului ei şi îi spunea că are costuri foarte mari cu cei dispuşi să îi ajute. Din stenograme reiese şi atitudinea revoltătoare pe care cei doi o au faţă de opinia publică, în ciuda declaraţiilor făcute de avocaţii lor. Amândoi spun că îi doare în cot. 

MIRUNA PASCU: „Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. Să te trimită pe aici, pe Rahova. Vedem!"

VLAD: „Pe Rahova?"

MIRUNA PASCU: „Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am."

VLAD: „Cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital"

Cum a avut loc tragicul accident 

Pe 19 august, Vlad Pascu conducea un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5:25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi. Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche.

Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină. Expertiza în cazul accidentului arată că șoferul circula cu 102 kilometri pe oră în momentul în care a lovit în plin grupul de tineri, gonea haotic și abia ținea direcția. A încetinit după impact, dar nu s-a oprit să îi ajute. Ba chiar, spune avocatul victimelor, a profitat de faptul că nu erau martori pe şosea şi a fugit. 

Vlad Pascu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă 

Reprezentanţii Parchetului Judecătoriei Mangalia au declarat că Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net