Decizie neașteptată: mama lui Vlad Pascu, eliberată din arest! Tribunalul București a decis plasarea Mirunei Pascu sub control judiciar

Ultima actualizare:

Miruna Pascu, mama șoferului care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, în timp ce conducea sub influența drogurilor, urmează să fie eliberată! Decizia luată luni, 9 octombrie, de Tribunalul București nu este definitivă și poate fi contestată de către cei de la DIICOT. Cu toate acestea, Miruna Pascu rămâne sub control judiciar.  

Miruna Pascu a fost reținută pe 15 septembrie / foto: Inquam Photos
Miruna Pascu a fost reținută pe 15 septembrie / foto: Inquam Photos

Întreaga țară a rămas șocată de accidentul tragic din localitatea 2 Mai, unde Vlad Pascu, un șofer de numai 19 ani, a urcat la volan sub influența mai multor droguri și a ucis doi tineri. Acum, mama acestuia, Miruna Pascu, urmează să fie eliberată din arestul preventiv și să fie cercetată sub control judiciar, potrivit unei decizii la care a ajuns chiar astăzi Tribunalul București. Cu toate acestea, potrivit informațiilor oferite de către Digi 24, hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi contestată de către DIICOT.

„Dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpata Pascu Miruna” și „dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei PASCU MIRUNA, la rămânerea definitivă a prezentei, dacă nu este arestată în altă cauză”, anunță Tribunalul București.

Miruna Pascu va fi eliberată din arest

Pe data de 15 septembrie, Miruna Pascu a fost reținută de către autorități, ea fiind acuzată de către procurorii DIICOT de infracțiuni contra înfăptuirii justiției. Mama șoferului este acuzată, mai precis, că ar fi șantajat o martoră din dosar. Aceasta ar fi amenințat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va face publice imagini compromițătoare cu ea, dacă colaborează cu procurorii.

Tatăl lui Vlad Pascu este, de asemenea, cercetat sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În același timp, alți trei tineri din anturajul șoferului se află în arest. Aceștia sunt Tudor Duma, cât și frații Constantin Ștefan Ciprian și Constantin Costin Antonio. Cei trei sunt cercetați pentru trafic, cât și deținere, de droguri de mare risc, cât și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net