Mașinile de lux surprinse pe străzile din România. Prețuri ce depășesc 200.000 de euro

În ciuda economiei pe care România o are, mai multe mașini de lux apar pe drumurile patriei, iar multe dintre acestea se ridică, direct proporțional cu luxul oferit, la un preț greu de imaginat

Maserati MC20

Maserati MC 20 / Sursa foto: Autogespot
Maserati MC 20 / Sursa foto: Autogespot

Maserati MC20 este printre mașinile ce s-au aflat în rândul autovehiculelor de lux ce se află pe teritoriul României, prețul acesteia se poate ridica la 225 998 de euro, direct din reprezentanță.

Mașina are 620 de cai putere, cu o capacitate cilindrică de 3.000 centimetri cubi. Autovehiculul are un motor cu combustie internă pe bază de benzină, iar acesta are toate opțiunile la care te poți gândi. 

Ferrari 

Ferrari GTC4Lusso - Autogespot
Ferrari GTC4Lusso - Autogespot

firmă clasică în rândul pasionaților de mașini, Ferrari 488 GBT se ridică la un preț ce variază între 192.999 euro și 209.880 euro. Cu o putere de 670 CP și o capacitate cilindrică de 3,900 de centimetri cubi, Ferrari rămâne unul dintre brandurile sport de lux în lumea automobiliștilor. 

Cât despre opțiunile pe care acest model le are, putem enumera Tyre pressure monitoring, dar și un sistem de control al tracţiunii de ultimă generație. 

Pe lângă minunatul 488 GBT, chiar și un Ferrari GTC4Lusso a fost zărit pe străzile din România, care poate ajunge și un preț de chiar 258.990 de euro. Cu 19 cai putere mai mult decât 488 GBT, acest GTC4Lusso reprezintă eleganța în forma ei cea mai sportivă.

Porsche 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S / Sursa foto: Autogespot
Porsche 911 Turbo S / Sursa foto: Autogespot

Când spui „Porsche”, te gândești un autovehicul de lux, pregătit pentru orice tip de drum, care poate atinge viteze greu de imaginat pentru un posesor de mașini normale, mai ales în cazul lui 911 Turbo S. 

Prețul unui Porche 911 Turbo S poate ajunge chiar și la 146 800 de euro, dacă dorești să-l achiziționezi second hand. Cu o putere de 580 CP, 911 Turbo S se pare că poate să atingă chiar și viteze de 322 km/h, pe autostrada fără limită de viteză din Germania.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net