Medicul chirurg Gașpar avea în conturi 170.000 de euro! Autoritățile au descins în forță în cabinet

Ultima actualizare:

Medicul chirurg, Marian Gașpar, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, acuzat că a luat mită de la un pacient, a fost supus unui flagrant din partea ofițerilor Direcției Generale Anticorupție. 

image

Cunoscutul medic chirurg, Marian Gașpar, autorul mai multor operații pe cord, în premieră pentru România, este acuzat, potrivit unor surse judiciare, că ar fi luat mită, 1.000 de euro, de la un pacient, înainte de o intervenție. 

Citește și: Adrian Ionel, fostul șef UNIFARM, condamnat la ani grei de închisoare! Ce au decis judecătorii

Doctorul Marian Gașpar deține o serie de bunuri, conform declarației de avere, printre care o casă cu teren în localitatea Bazoșu Nou și 170.000 de euro în cont. 

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au organizat luni, 26 septembrie, un flagrant la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

În dimineața zilei de 26 septembrie 2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul ofițerilor D.G.A. București și cei ai Serviciului Județean Anticorupție Arad, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracțiuni de corupție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Nu rata nici: Avocaţii doctorului Octavian Mazilu, arestat pentru că ar fi luat mită: „Trebuie considerat nevinovat“

Citește toată știrea pe Adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net