Mesajul sfâșietor dat de tatăl Andreei, studenta la Medicină omorâtă de iubit. „Pierzi pe cineva drag când realizezi că asta e noua realitate"

Tatăl Andreei, studenta la Medicină omorâtă de iubit, a trimis un mesaj sfâșietor pe rețele de socializare. Bărbatul a scris pe contul său personal de Facebook cât de mult îi lipseşte Andreea şi cum o pierde „zi de zi, nu doar o singură dată", scrie adevărul.ro. 

Andreea și tatăl ei Foto: Facebook
Andreea și tatăl ei Foto: Facebook

Ce mesaj a lăsat tatăl Andreei pe Facebook

Familia Andreei este îndurerată și nu își poate reveni după șocul pe care l-a trăit. Tatăl tinerei de doar 21 de ani a transmis un mesaj dureros pe pagina lui de Facebook. „Nu pierzi pe cineva drag doar o singură data. Îl pierzi când închizi ochii în fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață. Îl pierzi de-a lungul întregii zile. O cană de cafea nefolosită. Un scaun gol. O pereche de ghete care nu mai sunt acolo. Pierzi acel suflet când soarele apune și întunericul se apropie. Îl pierzi atunci când te întreb De ce? și privești cerul plin de stele. Îl pierzi în zilele importante: aniversări, zile de naștere, nunți și botezuri. Îl pierzi și în zilele obișnuite. Îl pierzi în cotidian, acte, treburi casnice, rutina considerată normală", a scris tatăl pe Facebook. 

„Îl pierzi când încerci să trăiești o viața normală"

Îl pierzi în lucruri familiale: o melodie care îi plăcea, un parfum cu care se dădea, un fel de mâncare pe care îl prefera. Pierzi acel suflet în conversații care nu vor mai avea loc și-n toate cuvintele rămase nespuse. Îl pierzi în toate locurile în care a mers și-n care își dorea sa meargă. Îl pierzi în cea ce ar fi putut fi și-n toate visele pe care le-ați avut împreună. Îl pierzi când aduni cioburile vieții tale distruse și încerci sa trăiești o viața normala. Îl pierzi cu fiecare anotimp cu fiecare zăpadă care se așterne cu fiecare floare care înflorește cu fiecare fir de iarbă care crește cu fiecare frunze care cad toamna", a adăugat acesta.

Ce a adăugat tatăl 

Îl pierzi atunci când realizezi că aceasta e noua ta realitate și că nu se mai întoarce niciodată indiferent decât de dor îți este de el indiferent decât nevoie ai de el indiferent de cât de tare te rogi el nu mai e și tu trebuie să mergi mai departe singur. Îl pierzi iar și iar zi după zi lună de lună an de an timpul trece și duce din ce în ce mai departe. Îl pierzi când îți apar fire albe în păr și trupul se încovoaie de anii care trec amintirile se șterg detaliile estompează chipul lui zâmbește înapoi dintr-o fotografie vagă. E cineva pe care l-ai cunoscut și l-ai iubit cândva cu mult timp în urmă nu pierzi un suflet drag doar o singură dată. Îl pierzi zi de zi, iar și iar pentru tot restul vieții", a mai scris bărbatul. 

Ucisă cu zeci de lovituri de cuțit 

Potrivit unor surse din anchetă, după ce a ucis-o pe Andreea, băiatul i-a curățat trupul de sânge și-a aranjat părul în jurul gâtului, ca să-i ascundă rănile. Anchetatorii au găsit la locul faptei și arma crimei. Este vorba de un cuțit de dimensiuni mari. 

Totodată, în urma verificărilor și investigațiilor făcute în casă, anchetatorii au descoperit, într-un rucsac abandonat pe holul apartamentului, mânerul unui cuțit de dimensiuni mici, dar și mai multe prosoape îmbibate cu sânge, despre care criminalul a mărturisit în fața anchetatorilor că le-a folosit în momentul în care a încercat să șteargă urmele. Toate aceste mărturii șocante, spun procurorii, scot la iveală un comportament extrem de violent, dar și furia cu care studentul la Medicină și-a atacat victima.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net