Ce i-a scris mamei sale studenta ucisă în Iași, împreună cu iubitul marocan, cu o zi înainte de asasinat

O scrisoare a fetei ucise în vila din Moara de Vânt, împreună cu iubitul său, la sfârșitul anului trecut, este ultima descoperire făcută de anchetatorii ieșeni. Se pare că aceasta a fost scrisă cu câteva ore înainte ca Ioana Vanesa Burlacu să-și găsească sfârșitul. 

Vanesa Ioana Burlacu și iubitul ei Youssef Ajnyiah au fost găsiți morți pe 10 decembrie 2022
Vanesa Ioana Burlacu și iubitul ei Youssef Ajnyiah au fost găsiți morți pe 10 decembrie 2022

Scrisoarea fetei era pentru mama sa și ar fi fost redactată de mână, chiar înaintea dublului asasinat care s-a întâmplat în vila respectivă. Oamenii legii au descoperit hârtia pe o masă de la parterul locuinței unde Vanesa locuia în chirie îmreună cu iubitul său, marocanul Youssef Ajniyah, conform bzi.ro.

Tânăra ar fi urmat niște ședințe de terapie și ar fi fost îndrumată să îi scrie mamei ei. Ultima întâlnire cu terapeutul a avut loc pe 8 decembrie 2021, iar scrisoarea ar fi fost redactată pe 9 decembrie 2021. În cadrul acesteia, Vanesa Burlacu își exprimă sentimentele pe care le avea față de mama ei.

„E mai degrabă o tristețe confortabilă”

„Mamă, acum, că am rămas singură, zilele par a fi din nou mai lungi și am timp să mă gândesc la noi în tihnă. Deși, nu știu dacă „tihnă” este cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie starea ce mi-o provoacă amintirile cu noi. E mai degrabă o tristețe confortabilă, cu care sunt așa de obișnuită, încât simt că face parte din felul meu de a fi!”, a notat Ioana Vanesa Burlacu în scrisoarea respectivă.

Mama tinerei se afla în danemarca, iar distanța dintre ele se pare că ar fi marcat-o pe tânără. Ea spune în scrisoare că distanța i-a generat atât un sentiment de libertate, cât și unul de vinovăție.

Victimele au fost înjunghiate de zeci de ori

Ioana și Youssef locuiau, din luna noiembrie 2021, într-o vilă închiriată, în Complexul  rezidențial Roua Residence din cartierul Moara de Vânt, acolo unde au fost găsiți decedați, la mijlocul lunii decembrie. Cei doi urmau să meargă pe 10 decembrie la Bruxelles, unde locuia familia marocanului. Însă, au fost găsiţi morți la parterul  vilei, după ce  familia  tânărului a anunţat poliţia despre faptul că acesta nu  a mai urcat în avionul care ar fi trebuit să îl ducă în Belgia. Cei doi studenți au avut o moarte extrem de violentă, având corpurile ciopârțite: ea a fost tăiată de 33 de ori, iar îl el a fost înfipt cuțitul de 17 ori.

Principalul suspect, cetățeanul marocan Ahmed Sami el Bourkadi, a fost prins la Roma, Italia, unde plecase împreună cu iubita lui în vacanță. El a fost extrădat în România și se află în arest. LA începutul lunii mai 2022, acesta a fost trimis în judecată.    

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net