Descoperire bombă în cazul dublei crime de la Iași: o nouă probă ADN în casa groazei

Ultima actualizare:

O nouă descoperire a anchetatorilor ar putea da peste cap cursul anchetei în cazul dublului asaninat de la Iași, în urma căruia un student marocan și iubita lui au fost murit măcelăriți. Principalul suspect, tot un student marocan, se află în arest preventiv, însă descoperirea unei noi probe ADN în casa goazei va cântări mult în economia cazului. 

Presupusul criminal (mijloc) și cele două victime
Presupusul criminal (mijloc) și cele două victime

Această nouă informație poate schimba cursul anchetei. În urma analizelor efectuate, a fost descoperită o nouă probă de ADN pe un comutator din vila unde s-a petrecut dublul asasinat. 

Potrivit declarației apărătorului studentului marocan Ahmed Sami El Bourkadi (20 de ani), principalul suspect în acest caz, este vorba despre o amprentă a altui bărbat, în afară de presupusul criminal și tânărul student omorât, conform bzi.ro

Principalul suspect află astăzi dacă va mai sta în arest preventiv 

Tot astăzi, judecătorii vor decide dacă presupusul criminal Ahmed Sami El Bourkadi va mai sta în arest preventiv sau nu. Magistrații analizează cererea de prelungire a arestului preventiv formulată de procurorul de caz. De cealaltă parte, avocata Raluca Andrei a solicitat ca studentul marocan să fie pus în arest la domiciliu.

Studentul bănuit de crimele din cartierul ieșean Moara de Vânt a fost audiat de anchetatorii ieşeni pentru prima oară, zilele trecute. Acesta a negat din nou că ar fi comis crimele. El a recunoscut că a mers în vilă înaintea producerii tragediei, dar spune că nu a avut nicio treabă cu crimele.

Anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul lui Ahmed Sami El Bourkadi. În vila în care a avut loc dublul asasinat a fost descoperit ADN-ul acestuia, alături de ADN-urile victimelor, Youssef Jniyah (26 de ani) şi Ioana Vanesa Burlacu (24 de ani).

Victimele au fost înjunghiate de zeci de ori

Ioana și Youssef locuiau, din luna noiembrie 2021, într-o vilă închiriată, în Complexul rezidențial Roua Residence din cartierul Moara de Vânt, acolo unde au fost găsiți decedați, la mijlocul lunii decembrie. Cei doi urmau să meargă pe 10 decembrie la Bruxelles, unde locuia familia marocanului. 

Însă, au fost găsiţi morți la parterul vilei, după ce  familia  tânărului a anunţat poliţia despre faptul că acesta nu a mai urcat în avionul care ar fi trebuit să îl ducă în Belgia. Cei doi studenți au avut o moarte extrem de violentă, având corpurile ciopârțite: ea a fost tăiată de 33 de ori, iar îl el a fost înfipt cuțitul de 17 ori.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net