Morena, adolescenta de 15 ani, s-a stins pe patul de spital după accidentul din Vrancea. „Un copil inocent...”

Duminică dimineață, 13 august, în jurul orei 03.47, Morena, o adolescentă de doar 15 ani, se afla în maşina condusă de un tânăr de 21 de ani, împreună cu o altă prietenă de 18 ani, când şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şant. Din păcate, după șase ore de la cumplitul incident, tânăra s-a stins din viață.

Adolescenta de 15 ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Vrancea / Foto: Facebook
Adolescenta de 15 ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Vrancea / Foto: Facebook

„În cursul nopții trecute, la ora 03:47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 2N, în afara comunei Bordești, un autoturism condus de un bărbat de 21 ani, a părasit partea carosabilă și s-a răsturnat. Ca urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 18 ani și vătamarea corporală gravă a unei pasagere de 15 ani. Victimele au fost transportate la spital, iar conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Din nefericire, ulterior, victima în vârstă de 15 ani a decedat la spital”, au transmis cei de la IPJ Vrancea, relatează Observator.ro.

În urma accidentului de pe DN 2N, în afara comunei Bordești, Morena, copila de 15 ani din Dumitreşti, Vrancea, s-a ales cu răni grave. Șoferul de 21 de ani a scăpat cu răni ușoare, iar tânara majoră cu o mână ruptă. Ajunsă pe un pat de spital, Morena şi-a pierdut viaţa în urma rănilor suferite. Ea abia terminase clasa a IX-a.

Cei dragi, îșocați de vestea morții 

Apropiații spun despre ea că era o fată cuminte şi ascultătoare, iar vestea morţii i-a şocat pe toţi: „„Sunt șocată…. atât pot spune,un copil… inocent care și-a pierdut viața într-o fracțiune de secundă….! Inconștiența unora durerea și pierderea altora! Odihnește-te în pace copilule!”, „Încă sunt în șoc….un suflet atât de tânăr.. Odihneste-te în pace, Morena”, „Nu cred! Doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Ai călcat pedala de accelerație fără a te gândi că vei ucide un suflet atât de tânăr și nevinovat cu un întreg viitor în față... Ai lăsat în urmă o familie distrusă și îndurerată, care în loc să se bucure ca fiica lor a ajuns cu bine acasă, se teme de întoarcerea ei între 4 scânduri... Dumnezeu să te odihnească în pace, Morena”,

„Dumnezeu s-o ierte. Păcat, mor suflete nevinovate!!!”, „Dumnezeu să o ierte! Multă putere familiei să treacă peste această grea încercare!”, „Condolenațe familiei nu-mi vine să cred suflet tânar și nevinovat !!Drum lin fată frumoasă. Dumnezeu să te aibă în paza lui”, „Condoleanțe familiei și putere să ducă această durere! Dumnezeu să o odihnească”, sunt doar câteva dintre mesajele celor dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net