Amintirea păstrată de Adrian Năstase de la Victor Socaciu: „Am tot așteptat să-i înapoiez”

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Adrian Năstase a ținut să lase un mesaj de adio pentru Victor Socaciu prin intermediul blogului personal. Prieteni, dar și foști colegi de partid, politicianul și-a adus aminte de ultima întâlnire pe care a avut-o marele folkist, încetat din viață pe 27 decembrie, la 68 de ani.

Adrian Năstase, omagiu pentru Victor Socaciu. Sursa foto: wowbiz.ro
Adrian Năstase, omagiu pentru Victor Socaciu. Sursa foto: wowbiz.ro

Adrian Năstase și-a adus aminte de ultima întâlnire cu Victor Socaciu, moment în care au năpădit amintiri. Politicianul a amintit pe blogul personal că la ultima vizită în casa sa, folkistul și-a uitat ochelarii și chiar se întreba când va veni să-i recupereze, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată.

Năstase și-a adus aminte de succesul lui Victor Socaciu, dar și de eșecurile din viața sa, mai ales cele pe plan amoros, având trei copii și 4 soții la activ. 

„A murit un artist din comuna Cornu. Timp de 50 de ani ne-a umplut inimile de bucuria versurilor și muzicii lui. Pentru o vreme a fost și în politică. Mi-l aduc aminte de la ședințele departamentelor partidului, unde se ocupa de politici culturale. A fost și parlamentar și consul la Montreal. Cu o viață personală destul de agitată.

Un om frumos și bun, cu multe realizări, dar și câteva eșecuri. Se retrăsese la Cornu. M-a vizitat de mai multe ori. Ultima dată, și-a uitat la mine ochelarii de soare. Am tot așteptat să-i înapoiez. Îi văd adeseori când deschid un dulap din birou – simbol al unor promisiuni nerealizate. Condoleanțe întregii familii!", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Victor Socaciu a murit la spital, după o lungă suferință. La începutul anului 2021, artistul s-a îmbolnăvit de COVID, iar organismul lui a fost afectat de virus. Au început complicațiile la plămâni și rinichi. În urmă cu 10 ani, folkistul a suferit un transplant de rinichi, organe provenite de la o fetiță de 10 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net