Kanal D, amendat de CNA pentru că a promovat o platformă pentru adulți. Urmeză Antena 1?

Ultima actualizare:

Kanal D a fost amendat de CNA cu o sumă considerabilă pentru că ar fi promovat o platformă populară pentru adulți.

Kanal D, amendat de CNA pentru că a promovat o platformă pentru adulți
Kanal D, amendat de CNA pentru că a promovat o platformă pentru adulți

Kanal D a primit o sancțiune din partea CNA din cauză că ar fi promovat o populară platformă pentru adulți, și anume Only Fans.

CNA a amendat postul Kanal D din cauza unui reportaj intitulat "Asta-i România!", în care s-a vorbit despre tinerele care preferă din ce în ce mai mult să afișeze conținut interzis minorilor pe platforma Only Fans.

Potrivit unuia dintre membrii CNA, reportajul Kanal D nu a fost îndeajusn de clar în ceea ce privește mesajul transmis, iar ceea ce a reieșeit a fost mai degrabă un manual de utilizare a platformei Only Fans. 

Kanal D a mai fost sancționat în trecut pentru emisiunea "Bravo, ai stil!", unde s-a făcut reclamă la anumite produse, dar și pentru glumele inadecvate ale lui Bursucu de la Roata Norocului. 

Membrii CNA au analizat cu atenție reportajul celor de la Kanal D, "Asta-i România!", și au ajuns la concluzia că, deși intenția realizatorilor nu a fost aceea de a promova videochat-ul, mesajul predominant a fost unul care glorifică o astfel de activitate.

Materialul a fost difuzat la data de 24 octombrie 2021, iar postul a fost amendat cu 10.000 de lei pentru promovarea unei platforme pentru adulți. 

Membrii CNA au argumentat că într-adevăr reportajul respectiv a avut parte de intervențiile psihologului Cristian Andrei, însă acest segment educativ a fost prea scurt. 

După Kanal D ar putea fi sancționat și Antena 1

O altă controversă cu privire la astfel de reportaje s-a iscat chiar între membrii CNA cu privire la un material despre videochat, difuzat de Antena 1. În reportajul respectiv erau documentate femeile care făceau videochat susținute chiar de soții lor. 

 Dorina Rusu, membru CNA, este de părere că postul Antena 1 ar merita de asemenea amendat pentru reportajul respectiv. 

Ori avem acelaşi tratament pentru toată lumea. Nu putem pe unii să-i lăudăm şi pe alţii să-i criticăm“, a spus aceasta.

 Colegul ei, Mircea Toma, este de părere că abordarea reportajului difuzat de Antena 1 este una diferită și că nu se pune problema unei amenzi.

Aici avem apariţiile psihoterapeutului care sunt plasate pe parcursul prezentării, însă ele sunt dominate de promovarea succesului pe care-l au cele două tinere din activitatea lor“, susține el.

 Monica Gubernat a anunțat că va analiza cu atenție ambele reportaje TV și va trage o concluzie clară.  

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net