Pro TV, urecheat de CNA din cauza lui Carla's Dreams. Ce a spus juratul SuperStar

Vineri, 17 decembrie, se încheie la PRO TV primul sezon al show-ului SuperStar. Până să aflăm marele câștigător al premiului de un milion de lei, aflăm că unul dintre jurați a intrat în vizorul CNA. Mai exact, postul TV a primit atenționare din cauza lui Carla's Dreams.

Juriul SuperStar România. Foto: PRO TV
Juriul SuperStar România. Foto: PRO TV

Carla's Dreams, unul dintre cei 4 jurați SuperStar, a sărit calul într-una dintre edițiile emisiunii și a făcut afirmații impardonabile în timp ce vorbea despre un concurent care urma să cânte. Nu s-a adresat cuiva anume, pentru că nu știa cine va veni pe scenă, însă a făcut referiri nepotrivite, care vizează aspectul fizic,

Paginademedia.ro scrie că membrii CNA au criticat atitudinea lui Carla's Dreams, care a făcut presupuneri cu privire la aspectul fizic al concurentei ce urma să cânte: „grasă şi tânără”, „grasă, bună şi veselă”, „grasă şi bătrână”.

Ce cuvinte nepotrivite a spus Carla's Dreams

Iată dialogul din emisiune care a atras atenția forului audiovizual: "Carla`s Dreams: Hai, te rog, fii grasă şi tânără. Smiley: Grasă şi tânără? Nu îţi plac grase şi bătrâne? Carla`s Dreams: Nu, grasă şi bătrână nu-mi place!". Carla's Dreams este recunoscut pentru sinceritatea debordantă și chiar apreciat că spune lucrurilor pe nume, însă de această dată afirmațiile sale nu își aveau rostul și nu au picat bine nimănui.

Ieșirea este cu atât mai bizară, cu cât solistul de peste Prut a încurajat mereu concurentele pentru talent și voce, ajutându-le să își depășească nesiguranța generată de anumite complexe pe care acestea spuneau că le aveau. Este cazul Mariei Ojică, solista cu voce de aur care a reușit să își recapete încrederea în sine, la SuperStar.

Vineri are loc finala SuperStar România

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol sunt cei patru concurenți care luptă pentru titlul de SuperStar și pentru premiul colosat de un milion de lei. Vineri, 17 decembrie, de la 20:30, fiecare dintre cei patru concurenți va urca pe scenă de câte trei ori. Două dintre piese le vor interpreta singuri și una alături de o super vedetă. Alessandro o va avea lângă el pe AMI, Alexandru pe Irina Rimes, Maria pe EMAA și Romina pe Liviu Teodorescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net