Noi dezvăluiri în cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Detaliul pe care l-au observat angajaţii bănuiți de Dinicu că ar fi dat foc

Apar noi detalii în cazul incendiului devastator, care a avut loc la pensiunea Ferma Dacilor și în urma căruia 8 oameni și-au pierdut viața de Crăciun. 

Răsturnare de situaţie în cazul Ferma Dacilor / foto: INQUAM PHOTOS
Răsturnare de situaţie în cazul Ferma Dacilor / foto: INQUAM PHOTOS

 O angajată de la ferma pensiunii, prezentă în noaptea tragică alături de soțul său, a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena 3 CNN, motivele prezenței lor la locul tragediei.

Conform relatărilor, incendiul a izbucnit în mansardă, o confirmare ce vine și din partea celor doi angajați acuzați de patronul complexului, Cornel Dinicu, că ar fi responsabili pentru declanșarea focului.

Aceștia au declarat în exclusivitate că dormeau și au fost treziți de o dispută între doi soți cazați la pensiune. În acel moment, au observat și fumul ce se ridica de la mansardă.

Camerele de supraveghere au fost smulse de pe stâlpi

De asemenea, cei doi angajați au adus în atenție un aspect crucial: camerele de supraveghere au fost smulse de pe stâlpi, probabil cu scopul de a elimina orice dovadă incriminatorie.

Într-un ton vehement, femeia din cuplul suspectat a negat acuzațiile, insistând că ei doar își desfășurau activitatea acolo, fiind responsabili de îngrijirea animalelor și de lucrul cu utilaje.

Desfășurarea evenimentelor în acea noapte a fost descrisă în detaliu de femeia respectivă, care a relatat că, în întunericul nopții de Crăciun, au simțit fum în cameră, au fost martorii unei confruntări violente între doi cazați, iar ulterior, din teamă, au părăsit locul. Ea a subliniat că incendiul a pornit de la mansardă, iar camerele de supraveghere au fost luate cu totul, demonstrând că au fost smulse.

Ferma Dacilor nu avea autorizație ISU

Incendiul de la Ferma Dacilor, izbucnit în a doua zi de Crăciun, a fost deosebit de distrugător, afectând întregul complex turistic. Pensiunea funcționa fără autorizație de securitate la incendiu, iar controalele anterioare arătaseră numeroase nereguli.

Bilanțul tragic include opt persoane decedate, printre care patru copii, și numeroși răniți, dintre cei 26 de oameni aflați în pensiune la momentul incendiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net