Nu se alătură primelor doamne! Carmen Iohannis, criticată dur pentru ultima apariție

Ultima actualizare:

Ținutele pe care Carmen Iohannis le poartă în ultima perioadă sunt des contestate de specialiști, iar în cadrul evenimentelor organizate la Madrid, capitala Spaniei, în ultimele zile, prima doamnă a României a reușit cu măiestrie să atragă un val de critici!

carmen iohannis presidency.ro

Dacă la dineul oficial a încălcat protocolul datorită culorii electrizante a ținutei sale, în vizita de la Centrul Satelitar al UE soția lui Klaus Iohannis a gafat-o din nou și, de data aceasta, la dublu! Potrivit informațiilor ce țin de etichetă, este interzis ca o primă doamnă să poarte încălțări care lasă piciorul la vedere, indiferent de cât de ridicate sunt temperaturile.

La fel de interesant:  Carmen Iohannis, ținta glumelor pe seama ținutei, după dineul NATO! Ce poreclă a primit!

Mai mult, se spune că încălțările unei soții de președinte nu pot avea mai multe barete și alte aplicații, căci încalcă eticheta. Totodată, primele doamne trebuie să se îmbrace în culori neutre și să adopte ținute simple, însă Carmen Iohannis pare-se că nu a auzit de această regulă! S-a afișat alături de soțul său purtând o pereche superbă de sandale mov, cu toc mic și multe barete. Două reguli dintr-o lovitură!

Carmen Iohannis, gafă după gafă la capitol vestimentar

Mai mult, pe lângă faptul că nu le-a însoțit pe celelalte prime doamne, printre care se numără și Jill Biden sau Brigitte Macron, la festivitățile organizate de regina Letizia a Spaniei, Carmen Iohannis a reușit să încalce încă o regulă, în aceeași fotografie! Potrivit protocolului, această regulă provine de la familiile regală, însă relevă faptul că soțiile președinților nu pot folosi culori aprinse atunci când vine vorba de machiaj.

De neratat: Cu Prima Doamnă «dirigă» a luat 10 la Bac! Carmen Iohannis, mândră de elevul ei

Soția președintelui României, Klaus Iohannis, a purtat o rochie albă, de lungime potrivită, de data aceasta, însă a ales să își pună trăsăturile în valoare cu ajutorul unui ruj roșu. Această regulă, însă, a fost încălcată de mai multe prime doamne, de-a lungul timpului. Melania Trump, spre exemplu, adora machiajul de tip smokey eyes, realizat în nuanțe închise.

carmen iohannis presidency.ro

În acest sens, Carmen Iohannis a primit mai multe critici pe rețelele de socializare, unde fotografii au postat numeroase fotografii, de la evenimentele la care a participat alături de soțul ei.

„Are o obsesie cu sandalele... mai nou și cu cele urâte”, „Dacă e prima doamnă, așa cum se zice, eu sunt genul neutru”, „Sandalele, Doamne, ce oroare”, „Nu poate să înțeleagă regulile vestimentației diplomatice”, sunt doar câteva dintre remarcile făcute de internauți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net