O familie din Timișoara racola fete sărmane pentru a le obliga să se prostitueze. Cum acționa rețeaua

O familie din Timișoara obliga tinere să se prostitueze, spun procurorii DIICOT. Fetele, majoritatea din familii sărmane, erau bătute şi lăsate fără acte. Au fost cazate în două apartamente din Timişoara şi în fiecare dimineaţă unul dintre tinerii familiei, în vârstă de 20 de ani, le prelua şi le ducea pe drumurile de ieşire din oraş.

Fetele erau obligate să se prostitueze Foto: Shutterstock
Fetele erau obligate să se prostitueze Foto: Shutterstock

Familia din Timișoara obliga tinerele să se prostitueze 

Poliţiştii și procurorii DIICOT au făcut percheziţii la mai multe adrese din Timişoara, în cadrul unui dosar de trafic de persoane în care o familie formată din soţ, soţie şi cei doi fii este suspectă că a obligat mai multe tinere să se prostitueze.

Fetele proveneau din familii sărmane sau destrămate 

Încă din vara anului 2022, membrii reţelei au mers în mai multe judeţe din nordul ţării. Acolo au găsit fete dispuse să lucreze pentru ei. Proveneau din familii sărmane sau destrămate şi nu au fost greu de convins, scrie Observatornews.ro. 

Patru dintre ele au venit în Timişoara în căutarea unui trai mai bun. Odată ajunse aici, au fost imediat obligate să se prostitueze. Au fost cazate în două apartamente din Timişoara, iar în fiecare dimineaţă, unul dintre cei doi fii ai familiei le prelua şi le ducea la ieşirile din oraş, acolo unde racolau clienţi.

Tinerele au fost bătute și lăsate fără acte de identitate 

Procurorii DIICOT spun că, în medie, fetele aveau câte 5-6 clienţi pe zi. Apoi, unul dintre membrii familiei trecea din nou pe la fete şi le lua toţi banii. Tinerele au fost ameninţate şi chiar bătute, iar ca să nu fugă le-au fost luate actele de identitate.

În urmă cu câteva săptămâni, una dintre fete a reuşit să fugă şi a anunţat poliţia. Astăzi, 14 iunie, membrii reţelei au fost ridicaţi de oamenii legii. Sunt cercetaţi pentru trafic de persoane şi constituire de grup infracţional organizat. Audierile se desfăşoară la DIICOT Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net