O femeie a făcut circ pe litoral! S-a luat la ceartă cu un salvamar care i-a salvat copiii din apă: „Se scaldă unde vor”

Ultima actualizare:

Un episod ireal a avut loc pe litoralul Mării Negre! Mai exact, o femeie s-a luat la ceartă cu salvamarii din Eforie din cauză faptului că aceștia și-au permis să țipe la copiii ei și le-au cerut să iasă din apă, în condițiile în care ei înotau în timp ce steagul roșu era arborat. Niciunul dintre micuți nu aveau mai mult de 12 ani. 

O femeie s-a luat la ceartă cu salvamarii pentru că aceștia au țipat la copiii ei. Foto: Click.
O femeie s-a luat la ceartă cu salvamarii pentru că aceștia au țipat la copiii ei. Foto: Click.

Numeroase decese au avut loc în acest sezon la mare din cauza faptului că turiștii nu au respectat indicațiile salvamarilor deși valurile uriașe și curenții erau prezenți, crezându-se mai puternici decât marea. Ba mai mult, mulți români se ceartă cu salvatorii atunci când aceștia le explică faptul că marea este agitată și că acest lucru o face extrem de periculoasă. Este și cazul unei femei care, recent, și-a lăsat cei doi copii să înoate în mare, în timp ce steagul roșu era arborat, în Eforie. 

Din această cauză, salvamarii le-au cerut copiilor să iasă din apă, pentru aceștia fiind interzis să stea în mare fără a fi însoțiți de un adult. Mama celor doi, aflată la aproximativ 200 de metri de plajă, a început să se certe cu salvatorii din cauza faptului că aceștia au țipat la copiii ei. 

Scandalul a fost filmat

Întregul scandal a fost filmat de un salvamar. "Vreau să știu cum îți permiți tu să urli la copii", a început brutal scandalul. "Le-am spus că nu au ce să caute nesupravegheați în apă fără un adult", a explicat salvamarul. "Unde scrie? În ce lege?" a spus mama.

Cu toate că, salvamarul i-a explicat femeii de mai multe ori că este periculos ca cei mici să stea în apă atunci când steagul roșu este arborat, femeia a continuat să facă scandal, spun cei de la Adevărul.

"Copiii mei se scaldă cum vor! Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta. Copiii mei sunt înotători de performanță. Îi las pe răspunderea mea și știu ce fac. Da?", a mai spus mama, care a dat dovadă de o mare inconștiență.

Nu este un caz singular

salvamar atacat cu pietre Eforie Nord FOTO captura video webp

Din păcate, cazul femeii nu este singular. În urmă cu aproape două săptămâni, mai exact pe 15 august, tot pe plaja din stațiunea Eforie Nord, a avut loc un alt scandal unde mai mulți turiști s-au încăierat cu salvamarii, deranjați fiind de faptul că nu li s-a permis să intre în apă fiindcă era risc de înec. 

5 persoane au murit înecați în ultimele două săptămâni

Cinci persoane au murit înecate în mare, pe litoralul românesc, din data de 14 august şi până în prezent. Alţi doi oameni sunt daţi dispăruţi, după ce au intrat în mare, fiind căutaţi, la Vama Veche şi Eforie Nord. În ultima săptămână, poliţiştii din Constanţa au intervenit în urma a 23 de apeluri primite prin numărul unic de urgenţă 112, apeluri care sesizau nerespectarea indicaţiilor salvamarilor în condiţiile în care era arborat steagul roşu. De la începutul sezonului și până în acest moment cel puțin 20 de persoane și-au pierdut viața în mare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net