O nouă amânare în procesul lui Vlad Pascu. Procesul riscă să fie luat de la zero. VIDEO

Ultima actualizare:

Procesul lui Vlad Pascu a suferit o întârziere în desfășurare. Avocatul Adrian Cuculis a făcut unele declarații relevante în acest sens. Judecătoarea a solicitat colegilor săi să o excludă din acest caz.

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat / foto: Inquam Photos
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat / foto: Inquam Photos

„Doamna judecător solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar. Cererile noastre de amânare, a mea și a colegei mele, au fost formulate bazându-ne pe ceea ce a dispus inspecția judiciară, respectiv sesizarea CSM cu privire la suspendarea doamnei judecător, motiv pentru care s-a amânat termenul de astăzi, s-a dat un nou termen.

Important este de știut că dacă se va admite cererea de abținere, întreg procesul se va lua de la zero. Dacă doamna judecător va fi suspendată pe data de 24, se va relua procesul de la zero.

Dacă niciuna dintre cele două variante nu se va aplică, bineînțeles că la termenul următor vor fi audiate cele 10 sau 11 părți civile și vom pune concluzii pe fond.

Noi aveam pregătite pentru astăzi încă două cereri, una de suspendare a procesului, alta de amânare. S-a admis de prima dată cererea de amânare, deci nu au mai fost utile celelalte cereri.

Un lucru este cert: erau vreo 120 de întrebări de adresat părților civile. Probabil că la ultimul termen de judecată, oricare va fi el, procesul o să înceapă la 10:00 și se va termina la ora 22:00", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Cine judecă această cerere de abținere 

Întrebat cine va judeca cererea de abținere a judecătoarei, Cuculis a explicat: „Colegii ei. Va fi următorul complet care va prelua dosarul după completul actual condus de doamna judecătoare”.

Secția pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a decis să amâne, miercuri, pentru data de 24 aprilie, rezolvarea propunerii Inspecției Judiciare de suspendare din funcție, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuța Popoviciu, judecătoarea care se ocupă de dosarul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat un accident mortal anul trecut, în localitatea 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net