Tatăl lui Sebastian Olariu, băiatul ucis de Vlad Pascu, a fost luat cu ambulanța de la protestul din Piața Victoriei

Ultima actualizare:

Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre cei doi tineri uciși în accidentul de la 2 Mai de Vlad Pascu, a fost luat cu ambulanța sâmbătă seara, de la protestul organizat în Piața Victoriei din București. Părintele studentului este doborât de suferința pierderii copilului, dar și de indiferența și cinismul pe care le-a cunoscut în timpul procesului.

Indignare față de cum se derulează procesul lui Vlad Pascu

Valentin Olariu a fost luat cu ambulanța de la protest. Sursa foto: Tik Tok/ @antoniqk/@luyzaozturk
Valentin Olariu a fost luat cu ambulanța de la protest. Sursa foto: Tik Tok/ @antoniqk/@luyzaozturk

Câteva sute de persoane s-au strâns sâmbătă seara în Piaţa Victoriei la un protest organizat faţă de modul în care se desfășoară procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, în care doi tineri studenţi au fost ucişi de maşina condusă de Vlad Pascu, aflat sub influenţa a șase drogurilor la momentul accidentului, transmite Agerpres.

La acţiunea organizată, începând cu ora 19,00, de Asociaţia „Tânărul de azi, schimbarea de mâine” au fost prezenţi membri şi apropiaţi ai familiei lui Sebastian Olariu, tânărul decedat în accident.

Participanţii la protest au purtat haine albe în semn de omagiu pentru tinerii ale căror vieţi s-au stins în accidentul de la 2 Mai.

Cel mai iubit dintre pământeni este acum înger. Îţi vom face dreptate”, „Justiţie egală pentru toată lumea”, „Dacă erau copiii voştri?”, „Corupţia ucide”, „Decizia de azi, consecinţa de mâine”, „Vlad Pascu trebuie să primească închisoare pe viaţă”, „Dorim să nu ne fie frică în propria ţară”, „Greşeala se plăteşte”, „Luptă pentru viitor” – sunt câteva dintre mesajele de pe pancartele afişate de participanţii la protest.

Lui Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, i s-a făcut rău

După ce a ținut un discurs, lui Valentin Olariu i s-a făcut rău. A fost chemat un echipaj medical, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

La microfon au vorbit colegi şi una dintre profesoarele lui Sebastian Olariu, care a cerut celor prezenţi să aprindă luminile telefoanelor pentru tânărul decedat. La protest au fost prezenți și alți apropiați ai lui Sebastian Olariu, precum iubita acestuia.

Reamintim faptul că, pe data de 4 aprilie, judecătoarea din Mangalia a acceptat procedura simplificată pentru Vlad Pascu, care presupune reducerea pedepsei în cazul în care va fi găsit vinovat.

Este vorba de aceeași judecătoare care la un termen anterior a șocat întreaga țară când a întrebat dacă victimele sunt în sală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net