O nouă fabrică s-a deschis în România! Este singura de acest gen din țara noastră

Ultima actualizare:

Vești bune pentru românii care sunt în căutarea unui loc de muncă și nu doresc să plece dincolo de hotarele țării! Într-o comună din România tocmai s-a deschis o nouă fabrică de cărămidă aparentă! Este singura de acest gen din țara noastră, iar produsele făcute aici urmează să meargă și spre export.

Noua fabrică se află în județul Sălaj / foto: Shutterstock
Noua fabrică se află în județul Sălaj / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, se pare că noua fabrică de cărămidă aparentă se află în satul Recea, din comuna Vîrsolt (județul Sălaj).

„Într-o relație prietenoasă cu mediul funcționează noua fabrică de cărămidă aparentă din Recea, singura de acest gen din România. Cu o tehnologie unică, de ultimă generație, se realizează produse de calitate, dar cu o amprentă de carbon mult mai redusă față de tehnologia convențională folosită în multe alte fabrici din Europa”, spunea, la finalul anului trecut, Daniel Șologon, CEO Cemacon, potrivit sursei citate.

Se pare că fabrica de cărămizi a fost finalizată în 2023, iar întreg proiectul a necesitat o investiție de aproximativ 14 milioane de euro. Producătorul de materiale de construcții a achiziționat competitorul său de pe piață, Euro Cărămidă.

O nouă fabrică de cărămizi s-a deschis în România

Săptămâna aceasta, cu ocazia unei conferințe, Daniel Șologon a vorbit despre fabrica ce a fost finalizată anul trecut. Acesta a declarat că materialele care urmează să fie produse de către noua fabrică vor merge și către export.

„Am lansat o fabrică nouă în 2023, pentru un produs cu care nu eram în zona de confort, de cărămidă aparentă, cu care vom şi exporta şi, de asemenea, am achiziţionat un competitor semnificativ şi ne-am consolidat pe businessul de bază”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Declarațiile făcute de către acestea au fost făcute în cadrul Galei Deloitte Best Managed Companies. Cu această ocazie, compania condusă de către Daniel Șologon a obținut o certificare pentru performanța managementului, din partea celor de la Deloitte România. Acesta a declarat că se bucură pentru premiul primit în cadrul acestei gale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net