O nouă fabrică va fi construită lângă București. La ce sumă se ridică investiția uriașă

Vești bune pentru românii care se află în căutarea unui loc de muncă! O nouă fabrică urmează să fie construită într-un oraș mic, din apropierea Capitalei. Terenul pe care va fi ridicată unitatea de producție are peste 120.000 mp, iar fabrica în sine urmează să aibă o suprafață de aproximativ 18.000 mp.

Summetrica construiește o fabrică lângă București / foto: Facebook
Summetrica construiește o fabrică lângă București / foto: Facebook

În ziua de astăzi, în care costul vieții pare a fi mai ridicat ca oricând, românii se află în căutarea unui loc de muncă cât mai stabil și bine plătit. Iar o oportunitate importantă pentru multă lume poate veni în forma unei noi fabrici, ridicate chiar în apropiere de București. Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, Symmetrica, ce se ocupă de producerea de borduri și pavele, urmează să investească în construcția acestei fabrici.

Unitatea de producție urmează să fie ridicată în apropiere de București, în orașul Bolintin Vale. Cei de la Symmetrica, o companie complet românească, își doresc să pună în funcțiune cea mai mare fabrică de pavaje și dale de beton din întreaga zonă de sud-est a Europei. Aceasta ar urma să se deschidă în toamnă.

O nouă fabrică va fi construită lângă București

„Situată în Bolintin Vale – Ilfov, noua noastră fabrică de prefabricate va fi un simbol al progresului tehnologic. Cu o suprafaţă impresionantă şi capacităţi de producţie extinse, această unitate reprezintă un pilon esenţial în sprijinirea creşterii şi dezvoltării regionale şi înglobează tehnologii noi pentru piaţa românească”, a declarat, conform sursei citate, directorul executiv al companiei, Sebastian Bobu.

Fabrica ar trebui să fie deschisă chiar în această toamnă și va avea o suprafață de 18.000 de metri pătrați. În plus, această unitate de producție urmează să aibă și două parcuri fotovoltaice.

„Fabrica din Bolintin Vale va fi inaugurată în această toamnă. Fiind amplasată în apropierea unităţii pe care deja o deţinem, încă din 2011, în proximitatea Capitalei, am decis migrarea activităţii din aceasta către noua locaţie, optimizând astfel întreaga producţie”, a mai declarat Sebastian Bobu, vorbind despre noua fabrică construită în apropierea Capitalei. Investiția ajunge la 48 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net