Temperaturi de vară în weekend! Poate fi cel mai cald final de săptămână de martie din ultimii 72 de ani

Deși ne aflăm de abia la finalul lunii martie, temperaturile din acest weekend vor ajunge la valori comparabile cu cele din mijlocul verii! Experții de la Administrația Națională de Meteorologie ne spun că ne putem aștepta chiar și la 29 de grade, în unele zone ale țării!

Vor fi temperaturi ridicate în acest weekend
Vor fi temperaturi ridicate în acest weekend

Primăvară cu temperaturi de vară, în acest weekend! Potrivit informațiilor de la Digi 24, acest final de săptămână poate să fie cel mai călduros weekend din martie, din ultimii 72 de ani! Director în cadrul ANM, Florinela Georgescu a declarat că ne putem aștepta la temperaturi de 28 – 29 de grade, în unele zone ale țării, mai precis, în Muntenia, Oltenia, cât și în unele zone din Dobrogea.

„Vremea continuă să se încălzează în zilele viitoare. Cel mai cald ne așteptăm să fie în partea de sud a țării, dar temperaturi de peste 20 - 22 de grade vor fi în weekend în toate regiunile țării, ajungând până la 28 - 29 de grade, cel mai probabil în Muntenia, Oltenia, în partea continentală a Dobrogei”, a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Pentru românii care se află pe litoral în acest weekend, veștile sunt, de asemenea, bune. Vremea va fi una caldă, cu maxime cuprinse între 16 și 21 de grade. De asemenea, temperaturile din timpul nopții vor fi, de asemenea, în creștere.

Vreme de vară în acest weekend

În privința perioadei de la începutul lunii aprilie, vom continua să avem parte de temperaturi ridicate, puțin peste normalul acestei perioade din an. Mai ales în zonele intracarpatice, vom avea parte de vreme caldă, în perioada următoare.

În privința regimului pluviometric, experții de la Administrația Națională de Meteorologie ne spun că acesta va fi unul apropiat de normalul perioadei, în mare parte din România.

În perioada dintre 8 și 15 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, în mai toată țara, la fel și cantitatea de precipitații. Temperaturile rămân plăcute și în perioada dintre 15 și 22 aprilie, însă este posibil să avem parte de precipitații în zonele centrale și estice din țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net