O parte dintre pensionari o să primească mai mulți bani. Vezi dacă și tu te afli printre beneficiari

O parte dintre pensionarii români o să primească o sumă mai mare pe lună, sub formă de tichete sociale. Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești ca să beneficiezi și tu de acești bani.

O parte dintre pensionarii români o să primească o sumă mai mare pe lună. Foto: Click.
O parte dintre pensionarii români o să primească o sumă mai mare pe lună. Foto: Click.

Bani în plus pentru pensionarii cu venituri mai mici de 1500 de lei

Primarul sectorului 5 Constantin-Ion Melnic a gândit acest proiect pentru pensionarii din București din zona pe care o administrează. 

Este vorba despre românii care locuiesc în sectorul 5 al Capitalei și care au pensii mai mici de 1.500 de lei. Ei vor mai primi în fiecare lună, pe lângă aceasta, o anumită sumă de bani.

Decizia care o să-i bucure pe pensionari a fost luată joi

Această hotărâre s-a stabilit în cadrul şedinţei ordinare de joi a Consiliului Local. La ședință, 27 de consilieri au votat în favoarea proiectului propus de primarul Constantin-Ion Melnic.

  „Se aprobă acordarea de beneficii sociale sub formă de tichete sociale pe suport electronic în valoare lunară de 100 de lei pensionarilor din sistemul public de pensii, rezidenţi în mod legal pe raza sectorului 5, ale căror venituri lunare nu depăşesc plafonul de 1.500 de lei”, conform deciziei votate joi, au scris cei de la observatornews.ro.    

Pe de altă parte, amendamentul prin care se prevedea mărirea sumei pentru tichete sociale de la 100 la 150 de lei nu a fost votat favorabil.

Cine este Constantin-Ion Melnic, primarul sectorului 5

Constantin Melnic are 63 de ani. Acesta a absolvit, în 1983, Institutul de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Construcţii Hidrotehnice, urmând apoi o serie de cursuri de perfecționare în domeniul construcțiilor. A lucrat inclusiv în cadrul Ministerului Apărării Naționale, având gradul de locotenent colonel.

Potrivit declarației de avere din 2021, Melnic deține un teren în comuna prahoveană Telega, de 790 metri pătrați. Tot aici are și o casă de vacanță. Acesta are și un apartament cumpărat în 1990 împreună cu soția sa. A mai achiziționat în 2020 o mașină Skoda Are un depozit la bancă de 10.000 de euro, dar și un credit făcut în 2018, în valoare de 78.000 de lei.

  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net