Orașul de lânga Valea Prahovei unde o locuință costă doar câteva mii de euro. Nu e deloc aglomerat și nu ai probleme cu traficul

Vești bune pentru românii care s-au săturat de aglomerația din Capitală sau alte orașe și prețurile exagerate care sunt cerute în schimbul achiziționării unei locuințe. Așadar, într-o localitate apropiată de Valea Prahovei se vând garsoniere cu doar câteva mii de euro.

Orașul Moreni, județul Dâmbovița / foto: Facebook
Orașul Moreni, județul Dâmbovița / foto: Facebook

Un anunț postat pe o pagină din mediul online cu locuințe care se vând la prețuri foarte mici a fost luat cu asalt de cât mai mulți internauți. Locuința anunțată este situată într-o zonă liniștită, în care aglomerația nu-ți dă mari bătăi de cap.

Orașul din România în care garsonierele se vând cu doar câteva mii de euro

Localitatea în care o garsonieră se vinde cu doar câteva mii de euro / foto: Pixabay
Localitatea în care o garsonieră se vinde cu doar câteva mii de euro / foto: Pixabay

În zilele noastre a devenit din ce în ce mai dificil pentru mulți români acțiunea de a-și achiziționa o locuință. În orașele mari prețurile unui apartament sau al unei garsoniere pornește de la sume de zeci de mii de euro.

În orașul Moreni, din județul Dâmbovița, lucrurile stau diferit. O garsonieră a fost pusă la vânzare de către proprietar la prețul de doar 5.500 de euro. Locuința dispune de o singură cameră, baie și bucătărie.

Garsoniera este situată într-un bloc stadion, racordat la gaze, lumină și are contoare de apă individuale. Proprietarul a ținut să precizeze faptul că locuința este în apropiere de Valea Prahovei, este izolată în interior, are geamuri termopan și parchet.

Pe grupul de Facebook, proprietarul a postat mai multe imagini, astfel încât posibilii cumpărători și-și facă o idee despre modul în care arată garsoniera, și nu puțini au fost cei interesați de ofertă.

Județul Dâmbovița deveni un paradis al locuințelor puse la vânzare cu un preț destul de mic. Pe platforma OLX apar din ce în ce mai multe anunțuri cu garsoniere sau locuințe la prețuri de doar câteva mii de euro.

Un alt exemplu este cel al unei garsoniere situată în Moreni, având o suprafață de 20 de metri pătrați, ajungând să fie expusă la vânzare cu prețul de doar 3.400 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net