Locul din România în care un apartament costă 10.000 de euro. Peisajul este unul de vis

Ultima actualizare:

Deși prețurile pentru locuințe sunt tot mai mari, în unele orașe încă mai pot fi găsite apartamente la prețuri foarte bune. Doar un exemplu: apartament cu 3 camere, 70 de metri pătrați - 10.000 de euro, preț negociabil. Oferta este pentru un apartament din Lupeni, județul Hunedoara.

Lupeni, Hunedoara Foto: Facebook
Lupeni, Hunedoara Foto: Facebook

Unde se află Lupeni 

Chiar dacă în România preţurile pe piața imobiliară sunt în creștere, mai există zone în țară unde apartamentele se vând cu sume mici. În anunțul postat de un internaut pe un cunoscut site de anunțuri se precizează inclusiv că proprietarul este dispus și la schimburi: „Apartament cu 3 camere de vânzare sau schimb cu 2 camere: 10.000 de euro (prețul este negociabil)".

„Proprietar vând apartament în Lupeni, jud.Hd. la 8 km de Stațiunea Straja. Apartamentul are 46 de mp și se află într-un bloc cu 10 etaje, situat la etj.9 cu vedere spre un peisaj superb de munte (menționez că liftul nu funcționează). Conține 2 camere, o bucătărie spațioasă, 1 baie, 2 holuri, 1 terasa + cămară. Termopane,parchet, uși schimbate, gresie+ faianță la bucătărie. Racordat la curent, apa și gaz, FĂRĂ DATORII”, scrie proprietarul apartamentului în  anunţ.

Lupeni se află la o distanță de 18 km de Petroșani și 110 km de Deva. Se află într-o zonă cu potențial turistic uriaș, la doar 9 km de stațiunea Straja, acolo unde se află și stațiunea Straja, cu cel mai mare domeniu schiabil din România. Anual, mii de iubitori ai sporturilor de iarnă vin la Straja datorită prețurilor mult mai mici decât pe Valea Prahovei.

Unde sunt cele mai scumpe apartamente 

La polul opus, când vine vorba de prețul la apartamente, cel mai scump apartament din România se regăsește în Cluj-Napoca. Conform agenților imobiliari, în luna aprilie, prețurile s-au majorat cu 3,5%, fapt care a dus la o medie de 2.411 de euro per metru pătrat de apartament.

În Capitală, creșterea se face resimțită, dar nu la același nivel ca în Cluj-Napoca, după cum luna trecută a adus un adaos de 2,7%. Astfel, în București, pentru un metru de apartament, prețul mediu este de 1.692 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
cirese jpg
O lucrare rar cântată în România:  monumentala Simfonie nr  2 de Sibelius, la Sala Radio jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net