„Podul Rușinii” din România. Motivul pentru care a fost redenumit de Google Maps

Podul de la Milișăuți, care se află pe DN2H și care face legătura între Rădăuți și Suceava, aflat în reparație de mai bine de trei ani, a fost redenumit „Podul Rușinii” pe Google Maps de către un localnic. Totodată, au fost adăugate un șir lung de recenzii negative de comunitatea nemulțumită că podul încă nu a fost reparat, iar lucrările sunt blocate de un an.

„Podul Rușinii” din România pe Google Maps / Foto: Hotnews.ro
„Podul Rușinii” din România pe Google Maps / Foto: Hotnews.ro

Podul de la Milișăuți, care se află pe DN2H și care face legătura între Rădăuți și Suceava, se află în reparații de trei ani. În februarie anul 2020, trotuarul de pe pod s-a surpat cu tot cu balustradă, pe o porţiune de 27 de metri, ajungând în albia râului Suceava, iar de atunci, cu alte cuvinte de trei ani și jumătate, pe podul de la Milișăuți se circulă alternativ, cu semafoare. Astfel, situația a iscat nemulțumire în comunitate, iar oamenii au început să lase recenzii negative pe Google Maps. Mai mult decât atât, a fost redenumit „Podul Rușinii” de către un localnic.

Recenziile negative de pe Google MAps

„Acest pod legendar, este cunoscut pentru performanța sa de a sta mai mult închis, sau cu trafic restricționat, decât în condiții normale de circulație. Pe acest pod, se circulă pe un singur sens, intermitent, de ani de zile. De reparații, nimeni nu are curaj să se apuce. Așteptăm cu nerăbdare și cu speranță ziua în care podul se va prăbuși, poate în felul acesta, ai noștrii aleși, vor considera că e cazul să se apuce de reparații, cu adevărat, nu doar din vorbe”,

„Cea mai mare rușine îndurată vreodată de locuitorii orașului Milișăuți! Am sa dau 5 stele doar de rușinică, deși cu greu merită o jumate de stea. Incompetența autorităților este la cote de neegalat...”, sunt doar câteva din recenziile internauților, potrivit HotNews.ro.

Podul de la Milișăuți care se află pe DN2H a fost construit din 1962, iar cu excepția zonei reconstruite în 2018, restul podului este din anul construcției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net