„Podul Rușinii” din România. Motivul pentru care a fost redenumit de Google Maps

Podul de la Milișăuți, care se află pe DN2H și care face legătura între Rădăuți și Suceava, aflat în reparație de mai bine de trei ani, a fost redenumit „Podul Rușinii” pe Google Maps de către un localnic. Totodată, au fost adăugate un șir lung de recenzii negative de comunitatea nemulțumită că podul încă nu a fost reparat, iar lucrările sunt blocate de un an.

„Podul Rușinii” din România pe Google Maps / Foto: Hotnews.ro
„Podul Rușinii” din România pe Google Maps / Foto: Hotnews.ro

Podul de la Milișăuți, care se află pe DN2H și care face legătura între Rădăuți și Suceava, se află în reparații de trei ani. În februarie anul 2020, trotuarul de pe pod s-a surpat cu tot cu balustradă, pe o porţiune de 27 de metri, ajungând în albia râului Suceava, iar de atunci, cu alte cuvinte de trei ani și jumătate, pe podul de la Milișăuți se circulă alternativ, cu semafoare. Astfel, situația a iscat nemulțumire în comunitate, iar oamenii au început să lase recenzii negative pe Google Maps. Mai mult decât atât, a fost redenumit „Podul Rușinii” de către un localnic.

Recenziile negative de pe Google MAps

„Acest pod legendar, este cunoscut pentru performanța sa de a sta mai mult închis, sau cu trafic restricționat, decât în condiții normale de circulație. Pe acest pod, se circulă pe un singur sens, intermitent, de ani de zile. De reparații, nimeni nu are curaj să se apuce. Așteptăm cu nerăbdare și cu speranță ziua în care podul se va prăbuși, poate în felul acesta, ai noștrii aleși, vor considera că e cazul să se apuce de reparații, cu adevărat, nu doar din vorbe”,

„Cea mai mare rușine îndurată vreodată de locuitorii orașului Milișăuți! Am sa dau 5 stele doar de rușinică, deși cu greu merită o jumate de stea. Incompetența autorităților este la cote de neegalat...”, sunt doar câteva din recenziile internauților, potrivit HotNews.ro.

Podul de la Milișăuți care se află pe DN2H a fost construit din 1962, iar cu excepția zonei reconstruite în 2018, restul podului este din anul construcției.

image
image
image
image
image
image
brad de craciun pom de iarna shutterstock 770602372 jpg
prognoza meteo 7 ianuarie 2022 ninsori jpg
sare bucatarie jpg
bani jpeg
image png
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg