Poftiţi la Marea Neagră de Ziua îndrăgostiţilor! Ce oferte sunt pe litoral, de Valentine’s Day

Ultima actualizare:

Februarie a fost declarată „luna iubirii” pe litoralul românesc. Astfel, unele hoteluri au lansat deja oferte pentru îndrăgostiţii care doresc să ajungă la malul Mării Negre în această perioadă specială, scrie adevarul.ro. “Valentine’s Day”, sărbătoare a iubirii în Occident, a fost rapid adoptată şi în România.

image

Visaţi la o aventură romantică alături de persoana iubită, la doi paşi de malul Mării Negre? Există numeroase oferte pentru cei care vor să petreacă alături de ”jumătatea lor”. De exemplu, Hotelul Iaki din Mamaia oferă de-a lungul lunii februarie un pachet pentru două persoane la 1.800 de lei. Oferta include două nopţi de cazare cu mic dejun şi cină, o cină specială cu muzică live (doar în 11 şi 25 februarie), acces la Iaki Spa Heat Experience (piscină interioară, saune, fitness, jacuzzi şi cascadă cervicală), terapie Iaki Spa (un masaj de relaxare în cuplu, cu ulei de căpşuni), 10% reducere la tratamente şi terapii Iaki Spa şi 10% reducere la restaurant.

Primire cu vin spumant şi bomboane

Oferta specială „Răsfăţul Iubirii”, valabilă întreaga lună februarie, e lansată de Hotelul Vega din Mamaia. O cameră dublă standard se închiriază cu 693 lei/noapte pentru două persoane (minimum o noapte) sau 1.034 lei/sejur de două nopţi pentru două persoane. Oferta include cazare şi mic dejun, o cină (fără băuturi), primire cu vin spumant şi bomboane, acces la parcare şi acces la sala de fitness.

Hotel Sulina Internaţional Mamaia închiriază în „luna iubirii” camere duble la preţul de 295 de lei/noapte. Pachetul include o noapte de cazare cu mic dejun, 10% discount la restaurant, decor romantic şi tarif special pentru nopţi suplimentare. Oferta e valabilă toată luna februarie, excluzând zilele de 11 şi 12. Acelaşi hotel a lansat şi oferta „Valentine’s Day, lasă iubirea să te ghideze spre mare”, în 10-12 februarie. Pachetul de două nopţi costă 920 de lei şi include cazarea în cameră dublă, surprize dulci în cameră, prânz şi cină specială.

Oferta „O noapte de iubire la malul mării” porneşte, în Hotel Bavaria Blu din Mamaia, de la 650 de lei şi cuprinde cina, micul dejun şi un pachet de întâmpinare pentru îndrăgostiţi. Ca fel principal, bucătarul hotelului le oferă oaspeţilor piept de raţă caramelizat cu suc de ananas, servit cu cremă de cartofi dulci, sparanghel, gel de mere şi sos de rodie. Un alt răsfăţ constă în muşchiuleţ de vită cu sos de citrice, cu soia şi ghimbir, servit cu legume asiatice.

Reduceri la şedinţele de masaj

Nici Hotelul Splendid din Mamaia nu s-a lăsat mai prejos şi a lansat pachetul „Valentine’s Day” la 700 de lei. Oferta include două nopţi de cazare în 13-15 februarie, aranjament romantic, o cutie cu bomboane, 15% discount la masaj.

image

O altă variantă de luat în calcul: Hotel Europa din Eforie Nord vă îmbie cu trei pachete pentru februarie - Love Story, Infinite Love şi escapadă romantică. Love Story şi Infinite Love pleacă de la 199 de euro/noapte/cameră dublă şi include mic dejun, un pachet SPA, acces la piscina interioară, jacuzzi, saună şi altele.

Şi pe Valea Oltului este romantism

image

Luna iubirii se sărbătoreşte şi în staţiunile balneare de pe Valea Oltului. Spre exemplu, Pavilionul Central din Călimăneşti îşi deschide porţile din 10 februarie. Preţurile la unităţile de cazare de trei stele ale Societăţii Călimăneşti – Căciulata, din care face parte şi Complexul Cozia - Căciulata, pornesc de la 200 de lei/noapte camera single, 250 de lei/noapte camera dublă şi 380 de lei/noapte pentru apartament. La agrement acesta e de 173 de lei/persoană fiind inclusă şi masa. La Govora, doar Hotelul Palace, de patru stele, vine cu oferte, care pornesc de la 1.565 de lei şi ajung la 1.886 de lei pentru sejurul de cinci zile/persoană cu mic dejun sau demipensiune, spa şi alte tratamente. 

Cine a fost Sfântul Valentin

În credinţa populară, Sfântul Valentin era un preot în Roma celui de-al treilea secol, arată stirileprotv.ro. Împăratul Claudiu al II-lea a interzis căsătoriile, considerând că bărbaţii căsătoriţi nu sunt soldaţi de nădejde. Valentin a sfidat ordinul şi a continuat să oficieze căsătorii în secret. Împăratul s-a făcut foc şi pară, astfel că preotul a fost încarcerat şi a primit sentinţa de condamnare la moarte. După gratii, el s-a îndrăgostit de fiica temnicerului. Potrivit legendei, înainte de a fi ucis, el i-a trimis tinerei, pe 14 februarie, o scrisoare semnată ”Valentinul tău”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net