Tu ce faci de Ziua Îndrăgostiților? Idei pentru Valentine’s Day în 2023

Valentine’s Day is coming”! Asta înseamnă că vom începe să vedem bărbați alergând după cadouri prin magazine, dar și femei care nu știu cu ce să-l mai încânte pe alesul vieții lor. Dacă ești în pană de idei, păstrează-ți calmul, avem noi soluția!

barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg

Idei de surprize de Valentine’s Day

Vrei să îți surprinzi partenerul sau partenera așa cum v-a surprins și Cupidon cu săgeata? Oferă-i o experiență. Care sunt avantajele? În primul rând, nu există șanse să se spargă, pierde, strice, așa că vei rămâne toată viața cu amintirea acelei zile. În al doilea rând, este eco-friendly, nu ai nevoie de ambalaje, așa că haideți să vedem ce experiențe ai putea face cadou.

Citește și: Valentine’s Day 2023. De ce sărbătorim „Ziua Îndrăgostiților” pe 14 februarie

Home cinema

Ai bilete în primul rând, VIP, popcornul sare în microunde, tu stai și alegi filmul, el se uită la tine, te admiră, se sting luminile și restul poate să fie o poveste pentru altă dată.

Da, ați ghicit, vorbim de o seara la cinema-ul din dormitor, în principiu acesta poate să fie destul de plictisitor, dar dacă așezi totul perfect, de la lumânărele parfumate, la lumini, o să setezi un „vibe” foarte romantic, ceea ce și contează în seara aia. Plus că ar fi un plus de economie pentru portofelul tău, destul de stresat oricum în perioada asta.

Vezi și: Cum să te protejezi împotriva fraudelor bancare în luna iubirii

cuplu film shutterstock 695805913 jpg

Escape room

Escape rooms, ce vrei mai mult de atât? Poate una dintre cele mai tari idei de cadouri, mai ales pentru cuplurile care încă sunt la început, deoarece vă face să colaborați pentru un scop final, să vă pregătiți cu nervi de oțel dacă sunteți genul care se implică. Dacă alegeți să mergeți cu un grup mai mare, totul va fi și mai fun.

Karting

După cum am zis, în ziua asta nu este vorba despre cine face cadouri mai scumpe, este vorba de a găsi o metodă de a crea experiențe amuzante, pentru că astea ne leagă pe noi. O zi la karting ar fi cu adevărat inedită!

Nu contează vârsta când ești pe patru roți, dar cu siguranță o să-ți aduci aminte de ziua aia de 14 februarie o perioadă lungă de timp, mai ales dacă o mai legi cu alte experiențe. Pentru un plus de distracție, încearcă să găsești mai multe cupluri apropiate vouă și faceți mai multe întreceri, miza: pierzătorii plătesc masa de după, pentru că sigur o sa fiți lihniți.

Paraşuta a fost inventată la începutul secolului XX, de către francezul Franz Reichelt  Dar ştiai că acesta a murit în timp ce o testa? jpeg

Salt cu parașuta

Te gândești că relația ta o ia ușor în jos, îți propun sa o propulsezi înapoi pe linia de plutire, la propiu. Cel mai probabil asta vă va da aproape aceeași doză de adrenalină ca la primul vostru sărut sau prima noapte împreună.

Stand-Up Comedy

Ieșiți în oraș, mâncați ceva și râdeți pe săturate! Ce poate fi mai bine de atât? Un spectacol de stand-up la performerul preferat este o experiență ce merită cu siguranță. Să termini ziua în zâmbete e cel mai bun cadou.

Nu rata și: 5 idei ca să-ți surprinzi iubita de Valentine’s Day

Idei de cadouri pentru ea, de Ziua Îndrăgostiților

Flori

Ce poate fi mai romantic ca un trandafir sau orice altă floare ce-i place persoanei iubite? Răspunsul este simplu: un buchet mare. Dacă aduci în combinație și o cutie de ciocolată, cel mai probabil o să petreceți o noapte minunată împreună. Sau dacă o știi iubitoare de lectură, îi poți lua o carte pe care și-o dorea, fiind un obiect pentru care nu trebuie să cheltui prea mulți bani dacă nu îți permiți. Pentru că, da, femeile în continuare apreciază gesturile mici. 

flori artsy vibes bxbhpododpa unsplash jpeg

Un colier

Orice femeie adoră să primească bijuterii, dar pentru a nu fi un simplu colier uitat în caseta cu bijuterii, îți recomandăm să-l personalizezi. Fie că e cu numele vostru, fie cu o poză cu voi doi sau o declarație de dragoste, important este să vină cu o poveste, dar în același timp să se potrivească și cu mai multe ținute din garderoba ei.

De interes: TEST Care este limbajul tău de iubire și care este limbajul utilizat de persoana iubită?

Un obiect personalizat

Să spunem că poate nu dispui de mulți bani, poate vrei să-i oferi și o cină romantică, dar și un cadou. Totuși, o cană nu poate să însemne ea în sine un cadou, dar dacă aplici aceeași metodă de la colier și o personalizezi cu poze, mesaje romantice sau amuzante, poți să ai un cadou care va ține foarte mult timp și care-i va aminti tot timpul de tine. Poți personaliza orice altceva, precum un tricou sau o pernă!Nu e nevoie s-o impresionezi cu lucruri extrem de valoroase.

Dacă te iubește, te iubește și dacă îi aduci o simplă floare, și dacă îi aduci o geantă scumpă. Și crede-mă, mereu va folosi acel obiect cu plăcere știind că este de la tine. Pentru că iubirea nu înseamnă bani.

alergie bijuterii jpg

Card cadou

Poate sunteți la început și încă nu a spus tot ce își dorește, deși mă îndoiesc, sau poate nu ai fost tu suficient de atent, așa că o poți scoate la capăt cu un card de cadouri de la magazinul ei preferat de beauty sau de la magazinul ei preferat de haine. Sau și mai bine programează-i o zi la spa, sau cumpără-i un set de mai multe ședințe la epilare definitivă sau orice alt fel de tratament. Le va iubi categoric!

Haine

Dacă ai planificat deja cina romantică, ai găsit cel mai bun restaurant din oraș, ai găsit masa unde pică lumina perfect pe chipul ei angelic, muzica din surdină este un jazz romantic, ai luat un buchet cu trandafirii roșii și ciocolată, tot ce mai trebuie este o rochie roșie ce să se potrivească cu mood-ul. Sau mai simplu... du-o la shopping.

Woman Shopping Online jpeg

Idei de cadouri pentru el, de Ziua Îndrăgostiților

Ceas

Ceasul este un accesoriu care nu se va demoda niciodată. Fie că vorbim de unul elegant, în tendințe sau chiar un smartwatch, fii sigură că iubitul tău îl va aprecia și îl va purta cu drag.

Parfumuri și produse de îngrijire

Și bărbaților le place să primească astfel de cadouri. Un parfum de calitate, acompaniat de un set de îngrijire și chiar un set de bărbierit sau un aparat de ras, îl vor face pe iubitul tău să își creeze un adevărat ritual de îngrijire!

parfum 0 jpeg

Gadget-uri

Orice ține de tehnologie e binevenit! Fie că vorbim de o boxă portabilă sau de o pereche nouă de căști, bărbații adoră să primească asmenea cadouri. În cazul în care iubitul tău este un împătimit al jocurilor video, fă-i o bucurie și ia-i acel FIFA pe care și-l dorește sau dacă îți permiți mai mult, chiar un playstation.

Accesorii 

Ochelari de soare, o șapcă, o caciulă, mănuși sau un fular, bărbaților le place să poarte accesorii în aceeași măsură ca noi. Ai putea chiar să îi faci un set inedit dintr-o pereche de mocasini care să se asorteze cu o borsetă de piele sau o curea. Iar dacă iubitul tău e genul sportiv ia-i o pereche de pantofi sport, completată de o borsetă sport. 

playstation 5 jpg

O activitate fun

V-am mai zis că multor bărbații le place tehnologia nu? Ei bine, îți poți surprinde iubitul cu o zi la VR! E un cadou de care vă puteți bucura împreună. Ori, ai putea să-i oferi o zi distractivă într-un loc unde puteți juca paintball. În schimb dacă știi că adoră Formula 1, suprinde-l cu o cursă cu mașina de raliu! Cu siguranță se va bucura de așa ceva.

Ce este Valentine’s Day

Valentine's Day este sărbătoarea occidentală a iubirii celebrată în fiecare an pe data de 14 februarie. De la an, la an românii sărbătoresc tot mai des și ei această zi, care are rădăcini mult mai adânci decât ne-am fi gândit. Ziua a fost atestată prima data în vremea papei Gelasius I, în anul 498 pe când au fost declarați 3 sfinți. Legenda care stă însă, la baza săbătorii este cea a Sfântului Valentin din Roma. Acesta era un preot care oficia căsătoriile soldaților în secret, acestea fiind pe atunci interzise de împăratul Claudius al II-lea. Acesta considera că fără soții, bărbații ar fi fost soldați mai buni. Sfântul Valentin însă, susținea căsătoria, așa că a făcut totul în secret, până când împăratul a aflat. Atunci, tânărul preot a fost condamnat la moarte prin decapitare. În timpul închisorii acesta ar fi vindecat-o pe fiica paznicului căreia, înainte de moarte i-a trimis o scrisoare semnată "Al tău Valentin".

cadouri valentines day pentru el jpeg

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net