Poștașii intră în grevă! Când vor fi livrate pensiile în aprilie și în ce județe din România ar putea exista întârzieri

Ultima actualizare:

Valentin Ștefan, directorul Poștei Române, a adus recent în atenție o problemă ce ar putea afecta pensionarii din anumite județe din România în luna aprilie - greva poștașilor. Într-o declarație recentă, Ștefan a oferit detalii despre posibilele întârzieri în livrarea pensiilor și a prezentat strategiile pentru gestionarea acestei situații.

Poștașii vor intra în grevă săptămâna viitoare. Foto: arhiva.
Poștașii vor intra în grevă săptămâna viitoare. Foto: arhiva.

Ce a spus directorul Poștei Române

Cu o grevă planificată pentru săptămâna următoare, mulți se întreabă dacă pensiile vor fi livrate la timp în luna aprilie. În acest context, directorul Poștei Române a asigurat că vor face tot posibilul pentru a respecta înțelegerea cu Ministerul Muncii, iar până la data de 15 aprilie, toate pensiile ar trebui să fie livrate.

Cu toate acestea, Ștefan a recunoscut că ar putea exista unele dificultăți logistice, iar în unele orașe s-ar putea înregistra întârzieri de zile. Cu toate acestea, estimează că în proporție de aproximativ 90%, pensiile vor fi livrate la timp în întreaga țară.

În ceea ce privește județele care ar putea fi afectate în principal de aceste întârzieri, directorul a menționat că se așteaptă ca greva să aibă impact mai mare în sudul și vestul țării. Printre județele menționate se numără Buzău, Maramureș și Arad.

"Cu siguranță vom respecta înțelegerea cu Ministerul Muncii și până la data de 15 aprilie toate pensiile vor fi livrate. Probabil că vor exista anumite dificultăți logistice, dar pe care le vom remedia în câteva zile.

E posibil să existe întârzieri de zile în unele orașe, dar în proporție de 90% pensiile vor fi livrate la timp în toată țara. Estimăm sau presupunem că în câteva județe din țară vor fi genul ăsta de probleme.

Puțin în sud, în special în vestul țării, undeva între sud şi un pic în vestul țării. Ne gândim că avem unele județe precum Buzău, Maramureș, în Arad e posibil. Deci cam în zonele acestea. E greu să anticipăm ce o să se întâmple luni, dar noi ne așteptăm să existe sub 10% participanți la grevă din partea Poștei", a spus Valentin Ștefan, directorul Poștei Române, la Antena 3 CNN. 

Despre vizita în China

În altă ordine de idei, referindu-se la o vizită recentă în China, Valentin Ștefan a subliniat importanța colaborării cu companiile chineze pentru livrarea de colete. El a explicat că un procent semnificativ din volumele de colete din România provin din China și că este esențial să mențină Poșta Română ca unul dintre principalii furnizori de servicii de coletărie. În plus, a subliniat eforturile pentru a menține deschise oficiile poștale, recunoscând că ghișeele și oficiile poștale din întreaga lume se confruntă cu presiuni financiare, dar că intenția sa este să evite închiderea acestora.

În concluzie, în contextul grevei poștașilor, este important ca pensionarii să fie conștienți de posibilele întârzieri în livrarea pensiilor în luna aprilie, în special în anumite județe. Totuși, eforturile sunt depuse pentru a minimiza impactul și pentru a asigura că serviciile poștale funcționează cât mai eficient posibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net