Povestea care îți dă fiori pe șira spinării. O fetiță oloagă, vindecată de Arsenie Boca, a murit după ce i-a încălcat sfaturile

S-au făcut publice mărturiile cutremurătoare despre minunile Părintelui Arsenie Boca. Numeroși credincioși vorbesc despre modul cum erau vindecați oamenii de către marele sfânt al Ardealului. Acesta nu vindeca oamenii pur și simplu, ci cerea de la Dumnezeu milă și ajutor pentru cei bolnavi. În acest mod, a vindecat și o fetiță de 13 ani, care, însă a murit deoarece nu a ascultat poruncile Părintelui.

Părintele Arsenie Boca înfătuia minuni Foto: Facebook
Părintele Arsenie Boca înfătuia minuni Foto: Facebook

Arsenie Boca, minune pentru fata de 13 ani 

O fată de 13 ani, care nu putea să meargă, a fost adusă de către părinții ei la mănăstirea Prislop pentru a cere ajutorul marelui sfânt. Părintele Arsenie Boca a înălțat către cer multe rugăciuni pentru fata care era într-un scaun.

După ce părintele s-a rugat către Dumnezeu pentru mult timp, a mers către fată și a întrebat-o: „Crezi în Iisus Hristos, în Dumnezeu Tatăl, în Maica Domnului?”, iar fata a răspuns „Cred din toată inima!”. De asemenea, părinții au fost întrebați și ei dacă au credință în Sfânta Treime.

Părintele Arsenie Boca, poveste reală

După aceasta, Părintele Arsenie i-a poruncit fetei: „Dacă crezi, scoală-te și mergi!”, iar ea a răspuns că nu poate face acest lucru. Apoi i-a spus, din nou, același lucru: „Dacă crezi în Iisus Hristos, scoală-te și vino la mine!”.

În acel moment, fata s-a ridicat și a mers către Părintele Arsenie. Acesta îi spunea să nu meargă la distracții, baluri și destrăbălări, ci să se încredințeze în brațele lui Dumnezeu, drept mulțumire pentru marea minune săvârșită.

Părintele Arsenie a averizat-o pe fată

La doi ani distanță, fata a uitat porunca dată de Părintele Arsenie și a mers la petreceri. La scurt timp, fata a murit subit. Întâmplarea i-a trimis imediat pe apropiați cu gândul la cuvintele de avertizare spuse de Părintele Arsenie.

Această întâmplare este povestită de către Elena Bârsău din Sâmbăta de Sus. Mulți ucenici, după trecerea la Domnul, povestesc numeroase minuni făcute de Părintele Arsenie ce ne arată marea sa sfințenie. Biserica Ortodoxă are în vederea canonizarea Părintelui Arsenie Boca dorită evlaviei poporului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net