Povestea care va emoționa întreaga Românie! Ce i-a scris un băiețel de 4 ani pe un bilet unui șofer, după ce i-a lovit mașina cu bicicleta

Se spune că gesturile mici fac diferența, iar un băiețel în vârstă de doar 4 anișori este un exemplu potrivit care să suțină acest proverb. Povestea cu care internauții au fost luați prin surprindere de mesajul adresat de cel mic către șoferul unei mașini pe care, din greșeală, a lovit-o cu bicicleta, i-a uimit!

Povestea unui biciclist / foto: Pixabay
Povestea unui biciclist / foto: Pixabay

Cei 7 ani de-acasă se văd încă de la o vârstă fragedă. Ca să înțelegi mai bine despre ce e vorba, citește cu atenție rândurile următoare, deoarece vei rămâne uimit de morala întâmplării cu pricina. 

Povestea biciclistului de 4 ani a uimit o întreagă țară 

Rețelele de socializare ne permit să facem cunoștință cu povești care mai de care mai dramatice, amuzante sau emoționante, iar un biciclist a fost protagonistul uneia dintre ele. 

Pe Facebook a devenit virală postarea unui bărbat căreuia un băiețel i-a accidentat, din greșeală, mașina. Educația primită s-a văzut în gestul său de a-i scrie proprietarului mașinii un mesaj de-a dreptul emoționant: 

„Am 4 ani și am lovit mașina. Un biciclist.”, a fost bilețelul scris de copil. 

Șoferul mașinii a fost de-a dreptul emoționat și a dorit să viralizeze această întâmplare, astfel încât cei de acasă să afle morala. De asemenea, bărbatul le-a mulțumit atât copilului, cât și părinților lui care au știut să-l educe în așa fel încât să își recunoască și să își asume orice greșeală. 

Postarea șoferului / foto: Facebook
Postarea șoferului / foto: Facebook

„Azi dimineață am găsti acest bilet pus în parbriz! Vreau în primul rând să îi mulțumesc copilașului respectiv, vreau să îl felicit pentru faptul că este responsabil și în același timp, felicitări părinților! 

Dragul meu, îmi permit să postez acest mesaj deoarece noi, adulții, avem momente când fugim de responsabilități. Îți mulțumesc!

P.S. - se mai întâmplă, dar tu sper că ești bine și nu te-ai lovit.”, a fost mesajul proprietarului mașinii pe care micuțul de doar câțiva anișori i-a lovit-o cu bicicleta, în postarea devenită virală pe toate rețelele de social media. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net