Premierul Ciuc─â, anun╚Ť important! Pre╚Ťul carburantului va fi compensat cu 50 de bani pe litru

Nicolae Ciuc─â a f─âcut joi, 23 iunie, un anun╚Ť, cu mare fast, ├«n cadrul unei conferin╚Ťe de pres─â: va fi introdus─â o compensare de 50 de bani pe litru la carburan╚Ťi. M─âsura va fi aplicat─â pentru o perioad─â de timp de trei luni, iar la finalul perioadei, Guvernul va analiza dac─â va fi nevoie de introducerea unui nou set de m─âsuri. 

INSTANT CIUCA CARBURANT 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Premierul Nicolae Ciuc─â Surs─â foto: Inquam Photos

├Än cadrul unei conferin╚Ťe de pres─â, premierul Nicolae Ciuc─â a declarat c─â Guvernul a stabilit compensarea pre╚Ťului carburantului cu 50 de bani pe litru. Conform acestuia, m─âsura a fost luat─â ÔÇ×pentru ca cet─â┼úenii rom├óni ┼či firmele s─â pl─âteasc─â mai pu┼úin pentru carburantÔÇŁ.  Potrivit premierului, valoarea compens─ârii va fi de dou─â miliarde de lei, iar aceast─â solu╚Ťie a fost aplicat─â ├«n r├óndul mai multor ╚Ť─âri europene.

stanga
dreapta
INSTANT CIUCA CARBURANT 004 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
INSTANT CIUCA CARBURANT 003 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
INSTANT CIUCA CARBURANT 001 INQUAM Photos Octav Ganea jpg

ÔÇ×├Än sprijinul parteneriatului ├«ntre Guvern ┼či societatea civil─â, ├«n Guvern ┼či popula┼úie, am luat decizia s─â aplic─âm m─âsura, m─âsur─â adoptat─â ┼či de alte ┼ú─âri. Implic─â responsabilitatea Guvernului, c├ót ┼či a companiilor privind industria petrolier─â. Se mai aplic─â ├«n Spania ┼či Fran┼úa. Jum─âtate din reducere va fi decontat─â de c─âtre stat, cu un mecanism stabilit ├«ntre distribuitori ┼či ministerele de resort. va fi aplicat─â pe trei luni. Compensarea va fi pe fiecare bon fiscalÔÇŁ, a completat Nicolae Ciuc─â. 

Cite╚Öte ╚Öi: Pre╚Ťurile la carburant au explodat!

La finalul celor trei luni de prob─â, Guvernul va decide dac─â va fi necesar─â aplicarea unor noi m─âsuri, ╚Ťin├ónd cont de faptul c─â pre╚Ťul carburantului pare s─â se afle pe o pant─â ascendent─â ╚Öi ajunge chiar ╚Öi la 9 lei pe litru! 

ÔÇ×Avem de asemenea la ├«ndem├ón─â un instrument util, m─â refer la OUG privind combaterea efectelor speculative. M─âsurile pe care noi le lu─âm ┼či care fac parte dintr-un mecanism eficient pentru urm─âtoarele 3 luni nu afecteaz─â ├«n niciun fel bugetul de investi┼úii. Guvernul va p─âstra ┼úinta de 7% din PIB pentru investi┼úiiÔÇŁ, a conchis premierul, conform Adev─ârul. 

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
foto2 viviana si fetele jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg