Pre╚Ťurile la carburant au explodat! ╚śoferii au luat cu asalt benzin─âriile

Proteste la carburant ├«n mai multe ora╚Öe din ╚Ťar─â! ╚śoferii din T├órgu Jiu, Boto╚Öani ╚Öi Ploie╚Öti au luat cu asalt benzin─âriile pentru a-╚Öi manifesta revolta fa╚Ť─â de pre╚Ťurile tot mai mari la carburan╚Ťi.┬á

image

╚śoferii au blocat benzin─âriie ├«n semn de protest. Oameniii ╚Öi-au alimentat automobilele cu sume de 50 de bani ╚Öi 1 leu, apoi s-au a╚Öezat din nou la coad─â, ├«n semn de protest.

╚śoferii se declar─â dispera╚Ťi de situa╚Ťia actual─â ╚Öi sunt dispu╚Öi s─â continue protestul p├ón─â c├ónd solicit─ârile lor vor fi ascultate ╚Öi se vor lua m─âsuri.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áPre╚Ťul litrului de carburant, ├«n Rom├ónia, a crescut cu 2 lei, ├«n doar 3 luni

Metoda inedită de protest folosită de șoferii din Târgu Jiu

Protestatarii au g─âsit o metod─â inventiv─â pentru a fi lua╚Ťi ├«n seam─â. Ei alimenteaz─â doar cantit─â╚Ťi infime de c├ó╚Ťiva mililitrii, apoi se a╚Öeaz─â din nou la coad─â pentru a repeta procesul.

ÔÇ×Am b─âgat de 46 de bani, c├ó╚Ťiva mililitri de benzin─â. ╚śi m─â mai pun o dat─â la coad─â. O s─â mai facem a╚Öa p├ón─â mai scad pre╚Ťurile. Nu e posibil a╚Öa ceva. Pre╚Ťurile sunt tot mai mari ╚Öi ne-am s─âturat,ÔÇŁ┬áa spus un t├ón─âr, potrivit unui ziar local.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áVladimir Putin arunc─â vina pe Occident pentru cre╚Öterea pre╚Ťului la energie. Liderul nu crede ├«n criza economic─â

ÔÇ×Eu am b─âgat de doi lei. E a patra oar─â c├ónd m-am pus la coad─â,ÔÇŁ a spus un alt ╚Öofer.

ÔÇ×Am avut dou─â pu╚Öculi╚Ťe pline. Am avut 150 de lei. Am stat o jum─âtate de or─â s─â-i num─âr─âm. Mi-au spus doamnele de aici c─â nu m─â mai primesc data viitoare,ÔÇŁ a spus acesta.

╚śoferii din T├órgu Jiu par a fi determina╚Ťi s─â transmit─â un mesaj puternic autorit─â╚Ťilor, prin protestul fa╚Ť─â de pre╚Ťurile la carburan╚Ťi. ╚śoferii stau de mai multe ori la coad─â pentru a bloca benzin─âriile, iar atunci c├ónd alimenteaz─â pl─âtesc cu monede de 50 de bani, noteaz─â PRO TV.┬á

ÔÇ×Eu am b─âgat de doi lei. E a patra oar─â c├ónd m-am pus la coad─â,ÔÇŁ a spus un alt ╚Öofer.

Un t├ón─âr s-a prezentat la benzin─ârie cu dou─â pu╚Öculi╚Ťe pline cu monede, cu ajutorul c─ârora a achitat combustibilul.┬á

ÔÇ×Am avut dou─â pu╚Öculi╚Ťe pline. Am avut 150 de lei. Am stat o jum─âtate de or─â s─â-i num─âr─âm. Mi-au spus doamnele de aici c─â nu m─â mai primesc data viitoare,ÔÇŁ a spus acesta.

Pentru a trage cât mai mult de timp, șoferii s-au apucat să-și spele parbrizele la benzinărie. 

La protestele din Boto╚Öani a fost chemat─â poli╚Ťia

La Boto╚Öani protestatarii au folosit acelea╚Öi metode de a-╚Öi exprima revolta fa╚Ť─â de pre╚Ťurile la combustibil, ├«ns─â de aceast─â dat─â a intervenit ╚Öi Poli╚Ťia.┬á

Un angajat al unei benzinării din Botoșani a reclamat la 112 că oamenii stau prea mult timp la pompă. 

Oamenii legii s-au deplasat la fa╚Ťa locului, dar n-au constatat nicio ├«nc─âlcare ├«ntruc├ót nu este prev─âzut─â o cantitate minim─â ├«n ceea ce prive╚Öte alimentarea cu combustibil.

Pre╚Ťul carburan╚Ťilor s-au majorat de cinci-╚Öase ori ╚Öi vorbim ├«n ultima spt─âm├ón─â, mai exact de o scumpire cu aproximativ 20 de bani. Aceast─â cre╚Ötere este cauzat─â de majorarea barilului de petrol, ├«n contextul noilor sanc╚Ťiuni impuse Rusiei de Uniunea European─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg