Prognoza meteo 1 Martie 2022. Ninsori în toată țara în prima zi de primăvară. Cod galben pentru 6 județe

Ultima actualizare:

Vremea se răcește brusc, iar temperaturile vor scădea până la -10 grade în anumite zone ale țării. ANM a emis un Cod Portocaliu de viscol și ninsori pentru județele Constanța și Tulcea, unde precipitațiile vor fi cantitative, fapt neobișnuit pentru această perioadă. 

ninsoare jpg

Vreme extremă în toată țara anunță meteorologii, care au emis un avertisment de Cod portocaliu de viscol și ninsori Tulcea și Constanța, unde precipitațiile vor fi abundente, iar vântul va sufla cu putere. 

ANM a emis și un Cod gaben de intensificări ale vântului, care vizează șase şase judeţe și este valabil marți dimineață. 

Temperaturile vor scădea dramatic în toate regiunile țării, iar precipitațiile sub formă de ninsoare își vor face simțită prezența, mai ales în prima parte a zilei. 

În judeţele Constanţa şi Tulcea până dimineață la ora 10 vor fi precipitații însemnate sub formă de ninsoare (20 - 30 l/mp), iar stratul de zăpadă se va depune pe alocuri. Vântul va sufla puternic cu viteze de 60 - 70 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită. Șoferii trebuie să ia în considerare că vizibilitatea va fi mult mai scăzută. Pe litoral vremea va fi neobișnuită pentru această perioadă, cu fenomene meteo extreme, vântul va sufla în rafale de 80 - 90 km/h, iar precipitaţiile vor fi mixte.

ANM anunță cod galben de vânt și în Moldova, estul Munteniei și Dobrogea, unde temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 1 grad, iar minimele se vor situa între -2 și -10 grade.

Ninsori în Capitală de 1 Martie

Bucureșteni vor avea parte azi de o vreme anormal de rece pentru prima zi de primăvară acu precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță, în prima parte a zilei, dar nu e exclus să mai fulguiască și spre seară.

1 Martie vine cu vânt puternic de 55 km/h și maxime de 4 grade, iar minimele vor atinge -2 grade.

Meteorologii preconizează că vremea rece va continua până la jumătatea săptămânii, iar valorile termice se vor menține scăzute în mare parte a ţării, dar mai ales în est şi sud-est. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net