Prognoza Meteo, 25 Ianuarie. Temperaturi de -25 grade Celsius

Ultima actualizare:

Cu excepția zonei de sud-est, Administrația Națională de Meteorologie a transmis că cerul se va prezenta senin, de dimineață, în toată țara. În zona de sud-est a țării cerul se va menține noros, iar ninsorile își vor face simțită prezența în cea mai mare parte a zilei. 

vremea png

temperaturi extreme de -25 grade celsius

Ulterior, în zona Maramureșului, în unele zone din Transilvania, dar și Crișana, va ninge și în aceste zone. Vântul va sufla slab, iar temperaturile se vor situa între -3 și 6 grade Celsius. Din cauza diferenței de temperaturi, izolat, se va forma ceața și condiții de chiciură. 

Vântul va sufla slab și moderat în toată țara, cu intensificări în zona Carpaților Meridionali și de Curbură. 

În același timp, la ora 07:00, în zonele Întorsura Buzăului, Joseni și Miercurea Ciuc, termometrele au afișat temperaturi de -25 grade Celsius. Alte temperaturi extreme vor putea fi întâlnite în estul Transilvaniei, unde se vor putea atinge temperaturi de -12 grade Celsius. 

vremea în bucurești

Vremea în București, temperaturile vor fi mult mai scăzute decât media anuală, temperaturile maxime fiind cuprinse între 1-2 grade Celsius, iar valorile minime se vor situa între valorile de -4 și -8 grade. Izolat, în zona preorășenească, temperaturile se vor resimți mult mai scăzute.

Vântul va bate slab spre moderat, iar în cea mai mare parte a zilei cerul se va menține noros, mai ales spre seară. 

În alte orașe din țară, temperaturile maxime vor atinge cote negative. Așadar, în Timișoara, Oradea, Baia Mare și Cluj Napoca temperaturile maxime se vor afla între -1 și -6 grade Celsius.

Chiar și așa, în zona de est a țării vom putea întâlni anumite zone în care temperaturile vor fi pozitive. De exemplu, în Buzău, prognoza meteo 25 ianuarie prezintă temperaturi maxime de 2 grade Celsius.

Cel mai rece va fi la Miercurea Ciuc, unde termometrele vor arăta -7 grade Celsius, cu o umiditate de 79%, șansă de precipitații de 20% și viteză a vântului de 14km/h. 

Chiar și așa, cel mai cald va fi la Craiova, unde temperatura maximă a zilei va atinge 3 grade Celsius, cu doar 10% șanse de precipitații și o viteză a vântului de 13km/h. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net