Prognoza Meteo, 31 ianuarie. Unde se încălzește vremea

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de 31 ianuarie, iar temperaturile vor scădea ușor în toată țara, excepție făcând regiunea sud-estică, unde temperaturile vor crește ușor.

iarna vremea ceata chiciura (5) JPG

Pentru ziua de 31 ianuarie, cerul va fi predominant variabil, cu înnorări în zona montană, în Crișana, Maramureș și nordul Moldovei, unde ninsoarea își va face apariția.

Vântul se va intensifica în prima parte a zilei, în special în zona montană, cu rafale ce vor varia între 90-100 km/h. Totuși, în restul țării, vântul va fi slab spre moderat, cu intensificări în zona de sud a țării, dar și în centru, est și în extremitatea de nord-vest, iar viteza vântului va varia între 55-65km/h. 

Regimul termic în România între -2 și 9 grade Celsius, iar temperaturile minime în țară -11 și 1 grade Celsius, iar condițiile meteorologice vor favoriza apariția ceții.

Vremea în București

În București, temperatura maximă va atinge 8 grade Celsius, fără șanse de precipitații în timpul zilei. Cât despre umiditatea din aer, aceasta va atinge valori de 48%. Vântul în București va atinge valori de 24km/h. 

Temperatura minimă va atinge valorile chiar și de -2 grade Celsius, ce va varia în funcție de zonă. Umiditatea din aer va favoriza resimțirea temperaturilor la valori mult mai scăzute.

Vremea în restul țării

În zona sud-estică a țării, temperatura maximă va atinge valori de 8 grade Celsius, fără șanse de precipitații pe tot timpul zilei. Așadar, în zone precum Buzău, Brăila sau Galați, umiditatea din aer va varia între 46% și 52%. Iar viteza vântului va varia între 14 și 24 km/h.Umiditatea resimțită în aer va altera temperatura din termometre, iar noi vom resimții valorile termice mult mai scăzut.

În partea de vest a țării, temperatura maximă va atinge 6 grade Celsius, cu șanse scăzute de precipitații. Umiditatea din aer va atinge valorile foarte ridicate, aceasta ajungând chiar și la 68%, iar vântul va atinge valorile de 10 km/h.

În centrul țării, regimul termic va fi unul scăzut, iar temperatura maximă va atinge chiar și 1 grad Celsius. Local, temperaturile scăzute vor favoriza apariția zăpezii, iar umiditatea ridicată din aer va face ca temperaturile să fie mult mai scăzute decât cele din termometru. Totuși, viteza vântului se va clasa între valori cuprinse între 14 și 19 km/h, conform Observator. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net